Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher

de:
27 iun. 2011
0 Afișari
Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoara atipica: complet lipsita de vocatie, sarcastica, ironica si fara rabdare, aceasta incearca sa-si stranga toate economiile pentru a face o interventie chirurgicala de marire a bustului. Frumoasa profesoara crede ca numai asa poate atrage atentia unui barbat bogat, care sa ii poata oferi un trai luxos si fara griji.

Dupa ce este parasita de iubit, Elizabeth, care fumeaza marijuana, consuma alcool si nu este tocmai exemplul perfect pentru tinerii elevi, pune la cale un plan pentru a-l cuceri pe tanarul suplinitor Scott Delacorte (Justin Timberlake), mostenitorul unei companii de succes ce are ca activitate fabricarea de ceasuri. Numai ca Scott se intalneste cu Amy Squirrel (Lucy Punch), profesoara-model a scolii, iar planul pus la cale de Elizabeth incepe sa aibe consecinte grave asupra ei si colegilor sai.

In acelasi timp, Russell Gettis (Jason Segel), un profesor de sport destul de cinic, pune ochii pe ea si incepe sa ii faca avansuri. Prinsa intre atatea incurcaturi, oare ce se va alege de planul lui Elizabeth?

Cu: Justin Timberlake, Cameron Diaz, Jason Segel, Lucy Punch, Phyllis Smith, John Michael Higgins, Matthew J. Evans

Regia: Jake Kasdan

Cookies