Produse naturiste pentru stimularea imunităţii (P)

26 nov. 2021
26 Afișari
Produse naturiste pentru stimularea imunităţii (P)
Produse naturiste pentru stimularea imunităţii (P)

Sistemul imunitar este cel care protejează organismul de infecții, prin urmare, o persoană cu un sistem imunitar slab poate fii mai predispusă la infectari frecvente.

Produsele naturiste sunt extrem de eficiente pentru întărirea imunităţii, mai ales în sezonul răcelii, gripei şi al bronşitelor. Când vremea este racoaroasa și ploioasă, iar sezonul răcelii și gripei este la apogeu, se recomandă să luați toate măsurile pentru a va menține sănătoși și în formă.

Sistemul imunitar este esențial pentru supraviețuirea noastră. Fără acest sistem complex, organismul ar fi supus unor atacuri necontenite din partea bacteriilor, virusurilor, paraziților și a altor microorganisme. Sistemul imunitar este cel care ne protejează de atacurile agenților patogeni.

Mai exact, sistemul imunitar este o reţea vastă de celule şi ţesuturi în permanentă căutare a invadatorilor. După ce inamicii sunt reperaţi, sistemul imunitar lansează un atac complex asupra acestora.

Sistemul imunitar este răspândit în tot organismul și este format din multe tipuri de celule, organe, proteine și țesuturi. Sistemul imunitar poate distinge (în majoritatea cazurilor) țesuturile organismului de agenții invadatori. În plus, acesta poate recunoaște și elimina celulele moarte.

Produse naturiste pentru stimularea imunităţii

Multe tulburări pot slabi sistemul imunitar și pot determina compromiterea acestuia. Aceste tulburări pot varia de la ușoare și până la severe. Unele sunt prezente încă de la naștere, în timp ce altele rezultă în urmă influențelor din mediu.

În special în sezonul virozelor se recomandă folosirea unor suplimente alimentare care să întreţină sănătatea şi să lupte împotriva răcelilor.

De ce să folosim suplimente alimentare pentru întărirea imunităţii?

Cu certitudine, majoritatea oamenilor apelează la medicamente atunci când se confruntă cu o durere sau o neplăcere. Dar oare este corect să procedăm aşa?

Poate că o soluţie ar fi folosirea suplimentelor alimentare şi a produselor naturiste pentru întărirea sistemului imunitar şi pentru lupta contra răcelilor.

Produsele naturiste nu afectează deloc organismul şi pot fi folosite pentru o perioadă lungă de timp fără contraindicaţii.

Principala armă pe care o avem în lupta cu răceala, tusea si gripa este propriul nostru sistem imunitar și suntem sfătuiți deseori să evităm medicamentele. O alternativă de tratament la îndemână vine de la natură. Așadar, atunci când vine vorba de remedii pentru acasă, este bine să te concentrezi pe ingrediente realmente eficiente în lupta împotriva infecțiilor respiratorii.

Cele mai multe suplimente alimentare au o multitudine de beneficii şi nicio contraindicaţie.

Cele mai eficiente suplimente alimentare pentru imunitate

Vitamina C este un produs naturist, fiind fără doar şi poate unul dintre cei mai potenţi antioxidanţi , fiind capabilă să încetinească procesele de îmbătrânire şi deteriorare celulară. Cei care iau în lunile reci Vitamina C sunt protejaţi împotriva infecţiilor prin stimularea directă a sistemului imunitar.

Vitamina D este cunoscută în special pentru rolurile ei în menţinerea integrităţii sistemului osos. Puţini ştiu însă că, împreună cu vitaminele C şi E, cea în discuţie este implicată în mod direct în stimularea sistemului imunitar, aportul ei scăzând astfel şansele de contactare a bolilor infecţioase de sezon.

Propolisul reprezintă un cocktail terapeutic pentru imunitate, datorită substanţelor-minune care intră în compoziţia acestuia (acid ferulic, derivaţi flavonici).

Toate aceste produse naturiste luptă activ împotriva virozelor de sezon şi ajută la întărirea sistemului imunitar.

Cookies