BAZAR

Producătorul MasterChef și Românii au talent pleacă la Antene

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, ea nu pleacă de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producție pe care o coordona.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producție coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform acelorași surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producție cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

Mona Segall, Carte de vizită, via România liberă:

– In perioada 1973-1992 Mona Segall a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund;

– Printre filmele la care a lucrat este este și „Liceenii”.

– Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului „Lumini și umbre”.

– De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro și pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producție înființată și condusă de ea din 1995.

– A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Știi și căștigi”, „Roata norocului”, „Prețul corect”, „Riști și câștigi”, „Te uiți și câștigi”, „Ecuația Pro”, „Ministerul comediei”, „Vara ispitelor”, „Alege A.S.I.A”.

– În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României și Românii au talent.

PRO tv a anunțat plecarea Monei Segall din funcția de producător general al postului, într-un comunicat. „Ea se va dedica visului său de multă vreme, de a-și întemeia o companie de producție proprie. În viitor PRO TV va avea porțile deschise către o colaborare cu compania ei”. se mai arată în document.

De partea de producție se va ocupa o echipă locală ce va avea expertiza unor echipe de producție internaționale care aparțin grupului CME.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button