Prodigy, Judas Priest, Mike and the Mechanics şi Whitesnake vin la Bucureşti

de:
30 mart. 2011
1 Afișari
Prodigy, Judas Priest, Mike and the Mechanics şi Whitesnake vin la Bucureşti

Pentru a treia oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare a noului album „Forevermore”, ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie, informează metalhead.ro.

O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”.

Prodigy vor fi prezenti la Bucuresti in cadrul Festivalului, poposind in tara noastra pentru a patra oara. „Breathe”, „Voodoo People”, „Firestarter” si „Smack My b***h Up” vor rasuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului.

The Prodigy a vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Accesul publicului se va face in fiecare zi a Festivalului, incepand cu orele 14.00, iar ora de incepere a concertelor programate va fi 17.00 .

D&D East Entertainment si Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim si prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

Cookies