ȘTIRI

Procurorul şef DIICOT, reacţie privind interceptările: Dosarele de terorism nu vor avea de suferit

Procurorul şef al DIICOT Daniel Horodniceanu prezent, luni, la bilanţul Parchetului General că a declarat că „dosarele de terorism nu vor avea de suferit” şi că prin OUG „s-au dat alte atribuţii ofiţerilor SRI”, potrivit Mediafax.

Vom face interceptările cu departamentul de operaţiuni speciale, ne vom dezvolta propriul corp tehnic de poliţişti şi vom continua şi cu departamentul de operaţiuni speciale din cadrul MAI şi cu ai noştri” a mai spus Horodniceanu.

Totodată, acesta a mai spus că 40 de poliţişti nu ajung pentru întreaga activitate DIICOT, dar e un un „început foarte bun”.

Vom munci mai mult la început, îi vom pregăti pe cei pe care îi avem în acest moment şi sigur vor veni şi ceilalţi în funcţie de necesităţi„, a mai declarat Horodniceanu.

Procurorul şef al DIICOT a mai precizat că depinde de unde vor fi „importaţi” cei care ar trebui să vină şi „că dacă vor veni din departamentul de operaţiuni speciale sau din alte părţi unde au avut contact cu interceptări, filaje sau ambientale” va fi mai uşor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button