ARHIVA B365

OFICIAL: Rezultatul testelor ADN arată că şoferul mort în accident este DAN CONDREA

Parchetul General a anunţat totodată că, în intervalul 17.30 – 18.38 (ora deplasării accidentului), Condrea a făcut 13 deplasări între Buftea şi Corbeanca.

COMUNICATUL Parchetului:

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, Condrea Dan, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000.”

Testul a fost realizat dupa ce au fost prelevate probe de la unul dintre copiii patronului Hexi Pharma, pentru a putea fi comparate.

Parchetul General face cercetari in ceea ce priveste infractiuni privind punerea pe piata a produsele Hexi Pharma, care in urma testelor s-au dovedit a fi neconforme, infractiunile investigate fiind de zadarnicirea a combaterii bolilor si inselaciune. La acest moment, procurorii nu fac cercetari legate de modul in care Hexi Pharma a castigat contractele cu spitalele de stat, verificarile pe partea de achizitii publice fiind facute de Corpul de Control al premierului, au explicat surse judiciare.

Pe 17 mai, mai multe probe din biocide produse de Hexi Pharma, dintre cele folosite in spitalele unde analizele au iesit neconforme, au fost duse de catre politisti la Institutul Cantacuzino, urmand ca testele sa fie finalizate la 30 de zile de la data la care s-a dispus testarea, pana in prezent cheltuielile facute de parchet cu analize medicale in acest caz fiind estimate 7.000-8.000 de euro, sustin sursele citate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button