ARHIVA B365

Procurorii au început acţiunea penală faţă de un poliţist local din Capitală acuzat de luare de mită

„În fapt, în data de 19.12.2014, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul M.A.I. – Direcţia Generală Anticorupţie au surprins în flagrant pe inculpatul OLTEANU PETRU – poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Sector 2 Bucureşti, după ce aceasta a pretins şi primit suma de 1.000 de lei de la martorul denunţător O.C., pentru a nu-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile de serviciu, respectiv pentru a nu aplica mai multe sancţiuni contravenţionale societăţii reprezentată de acesta din urmă.

În data de 19.12.2014 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului OLTEANU PETRU.

În data de 19.12.2014, Tribunalul Bucureşti a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului OLTEANU PETRU pe o perioadă de 30 de zile.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button