Probleme tehnice la TVR: Tragerea LOTO de joi, 10 decembrie, nu a fost transmisă în direct

de:
10 dec. 2015
0 Afișari
Probleme tehnice la TVR: Tragerea LOTO de joi, 10 decembrie, nu a fost transmisă în direct

UPDATE: Explicaţia Loteriei Române, după ce rezultatele loto nu au fost transmise în direct pe TVR 1:

Tragerile loto de astazi, 10 decembrie, nu au putut fi vizionate in direct, pe TVR1, in intervalul orar anuntat si in conditiile obisnuite, din cauza unor probleme tehnice ce tin de transmisiunea tv.

C.N. „Loteria Romana” S.A. isi cere scuze pentru acest inconvenient si va invita sa vizualizati rubrica „Rezultate” a site-ului www.loto.ro, unde vor fi postate rezultatele tragerilor de astazi, imediat dupa incheierea procesului de omologare.

Totodata subliniem faptul ca inregistrarea tragerilor loto de astazi va fi postata si va putea fi vizualizata pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

Precizam ca acest inconvenient de natura tehnica nu afecteaza in niciun fel securitatea tragerilor loto si nici nu influenteaza caracterul aleator al acestora, tragerile loto desfasurandu-se, ca de obicei, in prezenta si sub supravegherea comisiei formata din reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice, Ministerului Administratiei si Internelor, Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, Ministerului Tineretului si Sportului, Biroului Roman de Metrologie Legala si C.N.L.R„.

Joi, de la ora 18.00, trebuia să înceapă emisiunea Lozul cel mare, pe TVR 1, în cadrul căreia urmau să aibă loc o nouă tragere loto. Însă, după câteva secunde de emisie, TVR a introdus pe post un calup de publicitate şi fragmente din emisiuni. 

Contactaţi telefonic de reporterii B365.ro, la numărul disponibil pentru mass-media, reprezentanţii Loteriei Române au declarat că vor reveni cu un comunicat de presă în care vor da explicaţii privind sistarea transmisiunii. Până la acest moment nu se ştie dacă tragerile au avut loc sau dacă vor fi transmise mai târziu, întrucât reprezentanţii Loteriei nu au oferit explicaţii în acest sens.

Reacţiile jucătorilor nu au întârziat să apără nici pe pagina de Facebook a Loteriei Române, mulţi arătându-şi nemulţumirea pe reţeaua de socializare. Reprezentanţii Loteriei Române nu au răspuns nici întrebărilor adresate de jucători pe pagina de Facebook, care voiau să ştie dacă mai are loc tragerea loto şi dacă va fi transmisă. Aceeaşi lipsă de reacţie pe această temă se poate observa şi pe pagina de Facebook a TVR 1.

Televiziunea publică nu a început transmiterea rezultatelor la loto în direct, nici după aproximativ 55 de minute de la ora programată.

Problemele din studioul TVR au început încă din primele momente ale transmisiei dedicate tragerii loto. Prezentatorii au fost luaţi prin surprindere, fiind filmaţi vorbind cu un angajat atunci când a început emisiunea. Atunci când trebuia să înceapă tragerea la Joker a fost difuzat un calup de publicitate şi apoi au fost difuzate fragmente din alte emisiuni.

Cookies