Probleme la Spitalul Witting din Capitală. O avarie a făcut ca apa să curgă pur și simplu din planfon: Angajații au pus găleți pe jos

15 iul. 2021
103 Afișari
Probleme la Spitalul Witting din Capitală. O avarie a făcut ca apa să curgă pur și simplu din planfon: Angajații au pus găleți pe jos
Probleme la Spitalul Witting din Capitală. O avarie a făcut ca apa să curgă pur și simplu din planfon: Angajații au pus găleți pe jos. sursa foto: libertatea.ro

Probleme la Spitalul Witting din Capitală, după ce o avarie la alimentarea cu apă a dus la o serie de țevi sparte. Asta au făcut ca apa să curgă pur și simplu din planfon și să intre prin preți. Ca primă măsură, angajații au început să pună găleți pe jos.

O defecțiune importantă la rețeaua de alimentare cu apă a Spitalului CF Witting București a avut loc joi, însă toată lumea era prea ocupată cu eliberarea lui Dragnea și aterizarea avionului în Piața Charles de Gaulles ca să mai știe și asta.

Imagini cu avaria au început să circule online

O serie de imagini scandaloase au fost filmate joi în spitalul CF Witting. Mai multe găleți au fost puse pe holurile spitalului, înșirate la rând, asta după ce țevile de apă s-au spart dintr-o dată, din cauza unei defecțiuni majore la rețeaua de alimentre cu apă. Mai mult, efectul apei care ieșea prin pereți se putea vedea și în saloane. Apa s-a infiltrat în pereți pur și simplu, scrie Realitatea.net.

Oale și găleți, prima măsură de rezolvare a problemei

În primă fază, drept măsură pentru apa care curgea pur și simplu de sus, dar fără să plouă, angajații spitalului au înșirat, pe holurile unității sanitare și prin saloane, oale și găleți care să colecteze apa care curgea.

Teribil este faptul că spitalul, renovat în 2014, a început deja să fie afectat de calitățile invazive ale apei. Astfe, câteva bucăți din plafon au căzut deja, iar altele, umede, stau aproapesă cadă.

Se pare că Spitalul CF Witting aparține rețelei ministerului Transporturilor, separat de restul spitalelor care aparțin de Ministerul Sănătății. Mai mult, timp de un an și ceva, a fost spital suport COVID-19 pentru pacienții din Capitală.

Ce spune managerul spitalului

Managerul unității a explicat că avaria a fost remediată între timp și că astfel de accidente se pot întâmpla și acasă, fiind normale, transmite Realitatea Plus.

Spitalul Clinic CF Witting este unitate sanitară publică, având secţii clinice, prin parteneriatul cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Titu Maiorescu, iar Ambulatoriul de Specialitate este agreat să efectueze atât analize medicale, cât şi analize psihologice prin personalul cu atribuţii în Siguranţa Transporturilor.

Cookies