Probleme la metrou, pe magistrala M2. Se circulă cu dificultate între Piața Unirii și Universitate

27 iun. 2021
223 Afișari
Probleme la metrou, pe magistrala M2. Se circulă cu dificultate între Piața Unirii și Universitate

Sunt probleme la metrou, pe magistrala M2. La această oră se circulă cu dificultate între Piața Unirii și Universitate, din cauza unei defecțiuni tehnice la o șină.

Probleme la metrou duminină. Din cauza unei defecțiuni la o șină circulația între stațiile Unirii și Universitate se desfășoare cu dificultate, aunță RealitateaPlus.

Echipele de intervenții sunt la fața locului. Oamenii sunt sfătuiți să își ia o marjă de eroare dacă vor călători cu metroul pe Magistrala 2, deoarece nu se știe cât va dura problema.

”În această dimineață a apărut o problemă la stația de metrou Universitate. O sină de metrou s-a stricat. De altfel, între Unirii și Universitate, trenul a fost oprit pentru câteva minute, iar curentul a fost oprit pentru câteva secunde. În tot acest timp, nu au fost însă evacuați călătorii. Pompierii sunt încă aici, încercându-se remedierea disfuncționalităților. Nu știm cât va dura situația, așa că oamenii sunt sfătuiți să își ia un avans dacă urmează să călătorească pe această rută”, potrivit unui răspuns emis de Metrorex către Realitatea PLUS.

Știre în curs de actualizare.

Cookies