Probleme la metrou pe magistrala M2 Berceni-Pipera, la stația Piața Sudului. Circulație îngreunată

10 mart. 2023
1432 afișări
Probleme la metrou pe magistrala M2 Berceni-Pipera, la stația Piața Sudului. Circulație îngreunată
Probleme la metrou pe magistrala M2 Berceni-Pipera, la stația Piața Sudului. Circulație îngreunată. Sursa imagine: Inquam Photos / George Călin

Probleme la metrou, vineri, la ora prânzului. Trenurile care circulă pe magistrala M2 Pipera-Berceni sunt afectate de o lipsă de tensiune la stația Piața Sudului.

UPDATE, ora 13:13: Metrorex anunță că, începând cu ora 12:53, circulația trenurilor de metrou a fost reluată în condiții normale.

Probleme la metrou pe magistrala M2 Pipera-Berceni, la stația Piața Sudului

Stația de metrou Piața Sudului, afectată de o lipsă de tensiune, vineri, 10 martie 2023, iar circulația trenurilor este îngreunată.

Pe magistrala M2, trenurile opresc în stația Constantin Brâncuși, dar nu mai merg spre stația Piața Sudului. Astfel, următoarele patru stații până la capătul de linie nu pot fi accesate, potrivit antena3.ro.

Într-un comunicat de presă, Metrorex informează că circulația a fost reorganizată, începând cu ora 12:10, pe Magistrala 2 Berceni-Pipera, din cauza unei căderi de tensiune pe șina a III-a la stația de metrou Piața Sudului.

Pe traseul Piața Sudului – Berceni trenurile circulă în sistem pendulă, iar pe relația Pipera – Piața Sudului circulația trenurilor se desfășoară normal.

Personalul lucrează la remedierea situației și la reluarea circulației în condiții normale.

Metrorex: Circulația și siguranța călătorilor nu au fost puse în pericol

Metrorex informează că astăzi, 10.03.2023, începând cu ora 12:10, circulația a fost reorganizată pe Magistrala 2 Berceni -Pipera, ca urmare a lipsei de tensiune pe șina a-III-a la stația Piața Sudului. Pe distanța Piața Sudului – Berceni circulația se desfășoară în sistem pendulă, iar pe relația Pipera – Piața Sudului circulația se desfășoară normal.

Personalul Metrorex intervine în aceste momente pentru remedierea situației și reluarea circulatiei în condiții normale.

Călătorii sunt informați despre reorganizarea circulației prin sistemul de sonorizare din stații și nivel vestibul.

Menționăm că circulația și siguranța călătorilor nu au fost puse în pericol în niciun moment.

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere, a transmis Metrorex într-un comunicat de presă.

Cookies