Probleme la metrou, marți seară, în stația Timpuri Noi, Magistrala 1. Metrorex: A avut loc un incident feroviar | UPDATE

27 feb. 2024
9834 Afișari
Probleme la metrou, marți seară, în stația Timpuri Noi, Magistrala 1. Metrorex: A avut loc un incident feroviar | UPDATE
Probleme la metrou, marți seară, în stația Timpuri Noi, Magistrala 1. Un tren a rămas blocat, spune o bucureșteancă. Sursa foto: Facebook/ Alexandra C.T.

Sunt probleme la metrou, în stația Timpuri Noi de pe Magistrala 1. Circulația este blocată, sunt întârzieri, iar călătorii nu înțeleg ce se întâmplă.

UPDATE, ora 20:00: Metrorex transmite că a avut loc un incident feroviar.

Confirmăm că a avut loc un incident feroviar la stația Timpuri Noi, pe care Metrorex deja l-a avizat la AGIFER (Agenția de Investigare Feroviară Română, n.red.). Urmand ca organele abilitate sa investigheze evenimentul si sa dispuna masurile care se impun. Unul dintre dintre trenuri a intrat pe linia ocupata de alt tren ceea ce a produs cuplarea celor doua trenuri. Mentionam ca in urma acestui incident nu exista victime sau pagume materiale, a transmis Metrorex, potrivit g4media.

Trenul de metrou a rămas blocat între stațiile Timpuri Noi și Mihai Bravu. Între stațiile Mihai Bravu și Nicolae Grigorescu se circulă în sistem pendulă, a mai transmis Metrorex.

Probleme la metrou în stația Timpuri Noi, Magistrala 1

În mediul online au apărut mai multe postări ale unor bucureșteni care semnalizează probleme la metrou, în stația Timpuri Noi, marți seară, 27 februarie.

O doamnă spune că o garnitură a rămas blocată în stația Timpuri Noi, pe Magistrala 1, Gara de Nord – Republica.

Metrou blocat la Timpuri noi, pe magistrala Gara de nord – Republica, spune Alexandra C.T. pe Facebook, la ora 19:33.

O altă doamnă a transmis la ora 19:21, tot pe Facebook, că Metrorex a anunțat doar că este o defecțiune tehnică. Însă aceasta a așteptat cel puțin 40 de minute ca situația să fie rezolvată:

2 metrouri erau să se ciocnească la Timpuri Noi, iar Metrorex n-a avut bunul simț să ne zica să ieșim din metrou, că nu mai plecăm nicăieri. Ni s-a spus doar că este o defecțiune tehnică. 40 de minute irosite din viața mea, dar unii ar zice că bine ca n-a fost ultima zi, a transmis Andreea C.D. pe Facebook.

O altă femeie a spus într-o postare publicată la ora 19:08 că, la un moment dat, călătorii au fost mutați într-un alt tren de metrou, însă garnitura a rămas blocată între stații, iar lumina a fost stinsă:

După ce ne a mutat în alt metrou… Am rămas blocați în metrou între linii…. Careva de la #metrorex???? Help???!!!! Ne a oprit lumina mai devreme… Deci nu ne lăsați fără lumina…. Va rugam…nu de alta dar sunt și copii și oameni în vârstă…, a spus Victoria S. pe Facebook.

Inițial, au anunțat că trenul staționează 3 minute

A părut că s-a stricat un metrou. La ora 18:50 s-a auzit în difuzoare că trenul o să staționeze 3 minute, însă nu a durat doar atât. Mulți oameni ieșeau de la metrou…, a declarat un martor pentru B365.ro

Te-ar mai putea interesa și: Vești bune despre primul metrou fabricat în Brazilia pentru Metrorex: A plecat spre București, anunță Alstom. Trenul „Giurgiu” va circula pe Magistrala 5

Cookies