Probleme cu un metrou la Piața Romană. Pasagerii au simțit miros de fum și au fost evacuați

01 sept. 2021
198 Afișari
Probleme cu un metrou la Piața Romană. Pasagerii au simțit miros de fum și au fost evacuați
Probleme cu un metrou la Piața Romană. Pasagerii au simțit miros de fum și au fost evacuați. Sursă foto: Captură/ observatornews.ro

Probleme cu un metrou la stația Piața Romană. Se circulă cu dificultate după ce o garnitură de tren a luat foc. Circulația se desfășoară în sistem pendulă.

Probleme cu un metrou la Piața Romană. Se circulă cu dificultate, iar echipele de intervenție se află la fața locului pentru a remedia problema, potrivit unui comunicat de presă transmis de Metrorex.

UPDATE: Metrorex a transmis că circulația normală pe Magistrala 2 s-a reluat la ora 11:17.

UPDATE: Din primele informații, se pare că a luat foc o garnitură de tren. Din fericire, nu au existat victime. Un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului pentru a se asigura că totul este sub control.

Se pare că circulația trenurilor a fost reluată.

Probleme cu un metrou la Piața Romană

Miercuri, în jurul orei 10:05, la stația de metrou Piața Romană, s-a produs o defecțiune tehnică. Potrivit primelor informații, călătorii au fost nevoiți să coboare din tren, conform antena3.ro.

Se pare că o garnitură de tren a luat foc. Persoanele care se aflau în metrou au simțit miros de fum, iar circulația metroului a fost oprită. Pasagerii au fost evacuați, potrivit observatornews.ro.

Recomandăm și: Atenție, se închid ușile. De ce este atât de bizară și de periculoasă stația de metrou din Piața Romană din București, stația sinucigasilor?

Echipele de intervenție se află la fața locului și lucrează pentru remedierea defecțiunii tehnice, potrivit informațiilor oficiale transmise de Metrorex prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru moment, circulația se desfășoară în sistem pendulă pe firul 1, tronsonul Piața Victoriei – Piața Romană.

În cel mai scurt timp posibil circulația urmează să fie reluată în condiții normale.

„Călătorii au fost permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri dar și din stații. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat.”, a mai transmis Metrorex în comunicat.

Recomandăm și: Angajații de la metrou rămân cu salariile majorate. Curtea de Apel București a respins, definitiv, solicitarea Metrorex

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri. Din fericire, nu au existat victime.

Cookies