ARHIVA B365

Probleme cu plata integrală a salariilor la România TV

Directorul editorial al RTV, Cătălin Popa, și-a anunțat săptămâna aceasta angajații, printr-un mail intern, că o parte din salariile de peste 2.000 de lei/ lună, neplătite deocamdată, vor fi achitate în luna aprilie.

El spune că șefii executivi ai companiei au transmis că de vină este un contract de publicitate în care-și puneau baza, dar ale cărui încasări n-au început încă, informează reportervirtual.ro.

Iată mesajul intern trimis angajaților RTV:

salut,

probabil ca multi dintre voi ati primit deja vestea buna ca salariile de luna aceasta se platesc inca de astazi, insa unii ati vazut ca este vorba doar despre o parte din bani.

mesaj rtvca sa fie totul clar, s-au platit salaiile integral pentru cei care au pina in 2000 de lei net si in proportie de 90% pentru toti ceilalti angajati. Diferenta de 10 la suta se va plati insa, cu o oarecare intarziere, din cauza amanarii derularii unui contract de publicitate care ar trebuin sa incespa deja, dar care va debuta abia din 16 martie.

Conducerea executiva a companiei estimeaza ca prima plata mare din acest contract se va face dupa 1 aprilie, astfel ca diferenta de salariu va intra pe cardurile voastre in saptamina 5-10 aprilie, adica in saptamina dinaintea Pastelui. Ne cerem scuze pentru neplacerea provocata si speram ca, incepind cu salariile din 15 aprilie, nu vor mai exista asemenea probleme.

multumesc pentru intelegere


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button