Probleme cu centrala termică? Uite ce să faci!

de:
05 dec. 2019
3 Afișari
Probleme cu centrala termică? Uite ce să faci!

Termotemp Service este firma care activează pe piața instalațiilor termice, climatizare, ventilație și alte lucrări de instalații aferente construcțiilor încă din anul 2001 și care de-a lungul timpului a oferit clienților săi servicii de calitate. De asemenea, firma deține certificate de managementul calității ISO 9001, 14001 si 18001.

Iată cu ce te poate ajuta echipa Termotemp Service în situații de criză cu centrala ta termică!

Reparații centrale termice non stop

De cele mai multe ori, oamenii nu dau prea multă atenție centralei termice decât atunci când ceva se strică, nu funcționează cum trebuie și sesizează că randamentul nu mai este la fel ca înainte. Atunci se instalează sentimentul de panică și începe căutarea unor specialiști care să rezolve problema. Aici intervine rolul echipei Termotemp Service.

Termotemp Service oferă servicii de reparații centrale termice în București și în Ilfov. Echipa se deplasează în toate sectoarele capitalei, dar și pe toată aria județului Ilfov. Problema ta va fi soluționată în timp util și cu profesionalism de echipa de specialiști Termotemp Service.

Ceea ce aduce această firmă în plus serviciilor oferite este că stau la dispoziția ta întotdeauna. Și când spunem întotdeauna, chiar e întotdeauna. Termotemp Service oferă servicii de reparații centrale termice non stop. Practic, ei pot veni să-ți rezolve problema cu centrala termică la miezul nopții, dimineața devreme sau în zilele de sărbătoare. În plus, ei efectuează reparații centrale termice pentru toate mărcile și tipurile de centrale termice.

Serviciile de reparații centrale termice non stop presupun:

  • deplasarea unei echipe la adresa indicată în afara programului de lucru normal;

  • identificarea problemei sau a defecțiunii;

  • înlocuirea unei piese a centralei termice, dacă este cazul;

  • intervenția propriu-zisă, cu toate operațiunile legate de soluționarea problemei;

  • sfaturi de la echipă pentru o bună funcționare în continuare.

Echipa Termotemp Service nu numai că te va ajuta, dar îți va da și sfaturi despre cum să îți păstrezi în continuare centrala într-o formă optimă.

Nu uita de verificările tehnice periodice

Specialiștii Termotemp recomandă să efectuezi verificări centrale termice și să nu le amâni niciodată. Aceste amânări fac ca randamentul centralei tale termice să scadă în timp și cu timpul să te lovești de situații neplăcute, cum ar fi defectarea acesteia.

Efectuarea reviziilor și a verificărilor tehnice este o obligație ce revine beneficiarului conform procedurii și legislației în vigoare și presupune mai multe măsurători și probe tehnice pentru a putea stabili dacă echipamentul funcționează în parametrii normali și dacă este montat corect, conform prescripțiilor tehnice ISCIR.

În situația în care nu respecți normele în vigoare, furnizorul de gaze naturale poate aplica măsura de sistare a furnizării acestora. Evită aceste situații și efectuează aceste verificări la timp! Dar, trebuie să știi că acestea pot fi efectuate doar de firme autorizate ISCIR, precum Termotemp Service.

Așadar, Termotemp Service devine ajutorul tău de nădejde atunci când te afli într-o situație de criză cu centrala ta termică. Nu uita! Sunt la dispoziția ta chiar și în zilele de sărbători. Acum ai pe cine te baza!

 

Cookies