Problema rozătoarelor din București continuă – o familie s-a trezit cu un șobolan în pat

24 iun. 2021
407 Afișari
Problema rozătoarelor din București continuă - o familie s-a trezit cu un șobolan în pat

O familie din București s-a confruntat joi dimineață cu o problemă atipică, asemănătoare cu poveștile din Paris sau din New York, două metropole „renumite” pentru numărul mare de rozătoare pe care le găzduiesc. Astfel, aceștia s-au trezit în pat cu un șobolan de mărimea unei sticle de apă de doi litri. Rozătoarea-gigant a intrat pe geamul deschis al apartamentului aflat la etajul 1 al unui bloc.

Șobolanii din București continuă să pună probleme cetățenilor. După ce au ros cablurile semafoarelor și au început să se înmulțească din cauza gunoaielor din oraș, aceștia intră mai nou și în casele oamenilor. Cu această problemă s-au confruntat membrii unei familii din nordul Bucureștiului, care s-au trezit joi dimineață în pat cu un șobolan „cât o sticlă de doi litri”, după cum au spus aceștia. Soția, care a asistat la întreaga scenă, a fost dusă la spital în stare de șoc, potrivit Antena 3.

„Domnul primar al Capitalei trebuie să ia măsuri, să se pună în locul nostru!”

Locatarii din zonă au declarat că din cauza gunoaielor neridicate cu zilele, șobolanii s-au înmulțit și și-au făcut galerii în tot cartierul. Blocul unde s-a produs incidentul se află pe Calea Dorobanți, într-o zonă „de lux” a Capitalei.

„Am văzut un şobolan mare, cât o sticlă de plastic. Și am văzut că a coborât de pe veioză jos, într-o secundă am luat pătura de pe pat şi am pus pe el şi l-am aruncat pe geam. A fost o spaimă foarte mare, ne-am speriat foarte tare, soţia a început să ţipe foarte tare!

Soţia este terminată. E în stare de şoc”, a povestit locatarul care s-a trezit cu șobolanul în casă.

Acesta a declarat că această situație este una inadmisibilă, la care nu s-ar fi gândit niciodată. Mai mult, deși gunoiul a început să fie ridicat din Sectorul 1, mirosul a rămas insuportabil, spune locatarul.

„Niciodată, niciodată! Pot să vă garantez 100%! Niciodată! În spatele blocului, am văzut foarte mult gunoi şi erau câţiva şoareci pe ele. O să vină o societate să vină să ia măsuri să punem plasă la geamuri, deci nu îmi vine să cred prin ce am trecut!

Nu se poate aşa ceva! E indmisibil! Domnul primar al Capitalei trebuie să ia măsuri, să se pună în locul nostru, să gândească că nu se poate aşa ceva! Să intre şobolanii peste noi în casă e inadmisibil aşa ceva! Vă rog, să mă credeţi din tot sufletul meu! N-aş vrea să treacă domnul primar!

Prin spatele blocurilor e dezastru! Nu vă spun ce mizerie şi ce miros. Domnul primar ar trebui să vină să vadă cu ochii dânsului ce trăim, ce momente!”, a spus acesta.

 

Cookies