Problema la cursa Barcelona-București. Zeci de oameni au rămas în Spania după ce WizzAir a vândut mai multe bilete

31 iul. 2021
228 Afișari
Problema la cursa Barcelona-București. Zeci de oameni au rămas în Spania după ce WizzAir a vândut mai multe bilete
Zeci de oameni au rămas în Spania după ce WizzAir a vândut mai multe bilete

Zeci de oameni au rămas în Spania după ce WizzAir a vândut mai multe bilete pentru zborul Barcelona-București de vineri seară.

Zeci de oameni au rămas în Spania, pe aeroportul  din Barcelona, după ce WizzAir a vândut mai multe bilete decât locuri avea pentru cursa de București.

WizzAir a vândut mai multe bilete. Ce spune compania

Oamenii aveau bilete pentru cursa de vineri sear, de la ora 20:40, Barcelona-Bucureşti, însă WizzAir le-a refuzat îmbarcarea. Astfel, 40 dintre ei, nu s-au putut îmbarca în cursa operată de WizzAir.

Oamnii spun că niciun reprezentant al companiei aeriene nu a venit vineri pe aeroportul spaniol pentru a le oferi informații celor afectaţi, iar Europa Libera scrie că o situația similară s-a produs și cu o seară înainte.

Compania aeriană spune că a fost o situație de forță majoră și a asigurat călătorilor toate cele necesare.

Vă recomandăm și: Când este cel mai bine să cumperi bilete de avion

Reprezentanții WizzAir spun că din când în când, mai ales într-un context dinamic şi în continuă schimbare, care variază de la restricţii volatile la vârfuri în ceea ce priveşte cererea pe multe rute de vară, se poate întâmpla să fie obligați să facă schimburi operaţionale de ultim moment ale aeronavelor pentru a menţine operaţiunile de zbor, aşa cum este practica normală în industria aviaţiei.

Toţi pasagerii afectaţi primesc rambursare integrală sau rezervare la următorul zbor, primesc cazare la hotel şi sunt despăgubiţi în conformitate cu legislaţia privind drepturile pasagerilor.

”Wizz Air continuă să lucreze pentru a reduce la minimum aceste situaţii de refuz la îmbarcare şi îşi cere scuze sincer tuturor pasagerilor afectaţi pentru orice inconvenient cauzat”, au precizat reprezentanţii companiei.

În luna iunie, un avion care a decolat din București a ajuns la Cluj după 10 ore. O cursă care, în mod normal, se efectuează în 50 de minute a durat 10 ore, având și două escale. Aeronava care a decolat din Capitală a aterizat inițial la Suceava, unde avionul a fost realimentat, potrivit pasagerilor. După două ore, avionul s-a întors la București. Pasagerii au fost debarcați, cazați la un hotel și abia a doua zi au pornit din nou spre Cluj-Napoca.  Avionul nu a putut ajunge la destinație în timp util din cauza furtunilor

Cookies