Probabil recordul zilei la așteptat tramvaiul într-o stație STB. Un bucureștean care avea drum pe linia 19 a făcut mărunțel din buze 1 oră și 7 minute, cu ochii pe ceas

03 oct. 2023
821 Afișari
Probabil recordul zilei la așteptat tramvaiul într-o stație STB. Un bucureștean care avea drum pe linia 19 a făcut mărunțel din buze 1 oră și 7 minute, cu ochii pe ceas
Probabil recordul zilei la așteptat tramvaiul într-o stație STB. Un bucureștean care avea drum pe linia 19 a făcut mărunțel din buze 1 oră și 7 minute, cu ochii pe ceas. Imagine simbol: FreePik

Un călător a așteptat tramvaiul liniei 19 timp de o oră și 7 minute. Linia 19 a fost blocată în dimineața zilei de marți din cauza unei persoane care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Bătaie de joc fără margini”

Un bărbat din București a stat astăzi în stație mai bine de o oră, așteptând tramvaiul liniei 19, care părea că nu mai vine.

Inițial, după 55 de minute de așteptare, călătorul s-a decis să posteze pe grupul de Facebook „Cetățean Sector 3”, pentru a atenționa oamenii cu privire la întârzierea mijlocului de transport.

Bătaie de joc fara margini, de 55 de minute aștept tramvaiul 19. (A. R.)
Un internaut a încercat să îl ajute pe bărbat, i-a arătat unde se afla tramvaiul în momentul respectiv și i-a recomandat să folosească aplicația mobilă Info TB pentru informații în timp real:
Ajunge unul acum la capăt la Ikea. Asta dacă așteptați spre centru.
Folosiți aplicația Info TB pentru a vedea în timp real unde se afla un mijloc de transport în comun. (I. G. I.)

Ulterior, după încă 12 minute de așteptare, bucureșteanul a postat din nou pe Facebook. De data aceasta, i-a anunțat pe internauți că a reușit să urce în tramvai, după o lungă așteptare de o oră și 7 minute:

După o oră și 7 minute m-am urcat în 19… Sentiment de mare victorie.

La cele văzute, un alt internaut l-a întrebat pe bărbat dacă se întoarce tot cu tramvaiul:

Trebuie să te aștepte ceva nemaiîntâlnit la capătul drumului că altfel nu înțeleg de ce nu te-ai întors! Te întorci tot cu tramvaiul?! (M. C.)

Linia 19 a fost blocată marți dimineață

Liniile 19 și 27 au fost blocate marți dimineață pe Bulevardul Camil Ressu, în stația Dristorului, pe sensul spre Chimopar.

Blocarea a durat aproximativ 15 minute și a fost cauzată de un călător care a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

Liniile 19 și 27 au fost blocate 14 minute (08:30-08:44) pe Bd. Camil Ressu, în stația Dristorului, pe sensul spre Chimopar. Cauza: călător care a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis Societatea de Transport București.

Nu se știe dacă acest incident a avut legătură cu întârzierile ulterioare ale tramvaielor de pe linia 19.

Te-ar putea interesa și:

Cookies