Probabil cel mai straniu accident de azi din București. O mașină s-a răsturnat în curtea unui bloc de pe Aleea Baba Novac

30 mai 2024
1994 afișări
Probabil cel mai straniu accident de azi din București. O mașină s-a răsturnat în curtea unui bloc de pe Aleea Baba Novac
Probabil cel mai straniu accident de azi din București. O mașină s-a răsturnat în curtea unui bloc de pe Aleea Baba Novac | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov/ A.M. - Facebook

O mașină s-a răsturnat în curtea unui bloc din Sectorul 3, mai exact pe Aleea Baba Novac. Un martor bănuiește că șoferul a luat curba cu viteză și a pierdut controlul volanului, mașina ajungând astfel să se răstoarne.

O mașină s-a răsturnat în curtea unui bloc

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, grup de Facebook administrat de Info Trafic România, a publicat imaginea, însoțită de următorul mesaj:

Așa se întâmplă când iei curba cu 60kmh pe Aleea Baba Novac.

Accidentul straniu din București s-a produs în această zonă:

Mașină răsturnată pe Intrarea Baba Novac | Sursa foto: Captură ecran Google Maps
Mașină răsturnată pe Intrarea Baba Novac | Sursa foto: Captură ecran Google Maps

Accident grav pe Strada Brașov din Sectorul 6 al Capitalei

Un accident grav a avut loc, în această după-amiază, pe Strada Brașov din Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, dar și pompierii. Autoturismele care au intrat în coliziune au fost grav avariate în urma impactului.

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a făcut anunțul în jurul orei 16:20. Acesta a transmis că un accident destul de grav a avut loc pe Strada Brașov din Sectorul 6 al Capitalei. Evenimentul de circulație s-a produs între Drumul Taberei și Ghencea, pe sensul de mers către Bulevardul Ghencea.

Din imaginile publicate în mediul online, se observă că impactul a avut loc între două mașini, una dintre ele fiind grav avariat.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și de poliție. De asemenea, nu se știe încă dacă în urma accidentului au existat persoane rănite.

Agenții ajunși la locul impactului fac cercetări în cauză.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies