Probabil cel mai scump frizer din București, Cristi Pascu din Dorobanți, la șefia Oficiului pentru Jocuri de Noroc. Ciucă: „Înțeleg că se pricepe la afaceri” Mno, cum ne-o fi norocu’

02 apr. 2024
4648 Afișari
Probabil cel mai scump frizer din București, Cristi Pascu din Dorobanți, la șefia Oficiului pentru Jocuri de Noroc. Ciucă: „Înțeleg că se pricepe la afaceri
Probabil cel mai scump frizer ever din București, Cristi Pascu din Dorobanți, șef la Oficiul pentru Jocuri de Noroc. Ciucă: "Înțeleg că se pricepe la afaceri" Mno, cum ne-o fi norocu' | Sursa imsgini colaj: Inquam Photos / George Călin + Academia de Coafură Cristi Pascu

Luni, Cristi Pascu a fost numit de către premierul Marcel Ciolacu în funcția de vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, cu toate că nu are experiență profesională în acest domeniu.

Nicolae Ciucă a explicat că lipsa de experiență în domeniu a acestuia este unul dintre argumentele pentru care a fost numit în respectiva funcție.

De ce a fost Cristi Pascu numit șef la Oficiul pentru Jocuri de Noroc

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a oferi o explicație după ce G4Media a dezvăluit că noul vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc este un hairstylist care a terminat facultatea de drept la vârsta de 32 de ani.

Cristian-Gabriel Pascu a urmat cursurile universității Hyperion, însă nu are experiență în ceea ce privește industria jocurilor de noroc.

Întrebat de HotNews.ro, care au fost principalele motive pentru care Pascu a fost numit în această funcție, Ciucă a transmis că aceasta a fost decizia partidului. De asemenea, Președintele PNL a mai spus și că experiența sa de antreprenor a fost un aspect luat în considerare:

Este o propunere care se face pe baza selecției la nivelul resursei umane de la nivel de partid și ținând cont că este membru al filialei sector 6.

Nu este în domeniul frizeriilor, am înțeles că are experiență în domeniul afacerilor, are mai multe companii. Este o alegere a PNL, asta este propunerea noastră și în acest moment faptul că a desfășurat activități care i-au adus o anumită recunoaștere în domeniul care profesează cred că este foarte bun.

De asemenea, Ciucă a declarat că faptul că Pascu nu are legătură cu industria jocurilor de noroc este un atu al acestuia:

Este un antreprenor, nu are legătură cu jocurile de noroc, ceea ce cred că este un lucru foarte bun.

Conform informațiilor transmise de G4Media, în CV-ul lui Cristian-Gabriel Pascu este menționat că acesta ocupă în prezent funcțiile de:

  • Consilier local la Sectorul 6
  • Președinte la Clubul oamenilor de afaceri PNL Sector 6
  • Consultant în cadrul mai multor firme.

Întrebat de G4Media care este experiența ce îl recomandă pentru ocuparea postului de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc, Cristian Gabriel Pascu a declarat următoarele:

Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență în domeniu. Experiența mea relevantă e ca antreprenor, am avut foarte multe businessuri în diferite domenii. Am terminat o facultate de drept la vremea ei, am avut mai multe experiențe de business. În general în tot ceea ce fac încerc să fac cât mai bine.

Cookies