Probabil cel mai perseverent șofer fără carnet de pe străzile din București. De 3 ori a fost prins la volan fără permis, a patra oară polițiștii l-au și reținut

23 iun. 2024
541 afișări
Probabil cel mai perseverent șofer fără carnet de pe străzile din București. De 3 ori a fost prins la volan fără permis, a patra oară polițiștii l-au și reținut
Probabil cel mai perseverent șofer fără carnet de pe străzile din București. De 3 ori a fost prins la volan fără permis, a patra oară polițiștii l-au și reținut | Sursa foto: Agerpres

Un șofer a fost reținut ieri în Capitală, după ce a fost surprins la volan, deși nu avea permis de conducere. Nu este prima dată când bucureșteanul conduce în acest context.

Șofer reținut după ce a condus fără permis

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost reținut de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru că a fost prins la volan, deși nu poseda permis de conducere. Întâmplarea s-a petrecut ieri, 22 iunie.

Conform Gândul.ro, în jurul orei 11:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au reținut un bucureștean pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Oamenii legii au oprit pentru control mașina condusă de bărbatul de 38 de ani, pe o stradă din Sectorul 3. În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cel de la volan. Acesta urmează să fie prezentat în fața magistraților.

Facem precizarea că măsura reținerii este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop asigurarea bunei desfășurări a acestuia, al împiedicării sustragerii suspectului de la urmărirea penală ori al prevenirii săvârșirii de către acesta a unei alte infracțiuni, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, a transmis Brigada Rutieră

Nu este prima dată când bucureșteanul conduce fără permis

Nu ar fi prima dată când bărbatul este prins la volan deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta e trimis în judecată pentru alte trei fapte de conducere fără permis.

Te-ar putea interesa și:

Cookies