Probabil, cel mai norocos jandarm care lucrează în București. S-a trezit în cont cu toate salariile colegilor de la unitate. Bărbatul a primit peste 300.000 de euro

13 apr. 2024
8017 afișări
Probabil, cel mai norocos jandarm care lucrează în București. S-a trezit în cont cu toate salariile colegilor de la unitate. Bărbatul a primit peste 300.000 de euro
Probabil, cel mai norocos jandarm care lucrează în București. S-a trezit în cont cu toate salariile colegilor de la unitate. Bărbatul a primit peste 300.000 de euro. Foto simbol: Inquam Photos/ George Călin

Un jandarm din Gorj, dar care lucrează la o unitate din București, a pățit o întâmplare care părea că nu-i adevărată. Bărbatul s-a trezit cu 300.000 de euro în cont.

În schimb, ghinionul a fost de partea sutelor de jandarmi de la unitatea respectivă, care nu și-au primit salariile în ziua plății din cauza erorii respective.

Banii i-au fost direcționați jandarmului din Gorj

Sute de jandarmi de la o unitate din București nu și-au primit salariile în ziua în care ar fi trebuit din cauza unei erori. Potrivit Gândul, surse din Jandarmerie au declarat că banii au fost redirecționați către un jandarm originar din Gorj, angajat la o unitate din Capitală.

Potrivit sursei citate, bărbatului i-ar fi intrat în cont o sumă de aproximativ 300.000 de euro, adică peste un milion și jumătate de lei.

Din primele informații, angajații de la unitatea respectivă care aveau cont la o anumită bancă sunt cei care nu au primit remunerațiile la timp.

Jandarmul care a primit și salariile colegilor în contul său a realizat o înregistrare video în care arăta câți bani avea în cont, iar suma era una de peste 1.600.000 de lei.

În clipul video, care poate fi văzut AICI, jandarmul spune următoarele:

„Ia uite vere, ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți iei Lamborghini, într-o lună iaht. Dau așa până mâine”.

După ce a fost sesizată eroarea respectivă, jandarmului din Gorj i-a fost retrasă suma de bani.

Sursa citată mai precizează că, în cadrul unității respective, angajaților li s-a promis că își vor primi salariile cel târziu luni, pe data de 15 aprilie.

Te-ar putea interesa și:

Cookies