LA MINE-N CARTIER

Probabil cel mai controversat primar de sector pornește operațiunea „Actele la control”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de socializare, că a cerut o situație actualizată care vizează construcțiile ce nu dețin autorizații, cerând, în același timp, desființarea construcțiilor provizorii de pe raza Sectorului.

Ce a declarat Cristian Popescu Piedone

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a cerut o situație actualizată privind construcțiile de pe domeniul public amplasate fără autorizații. În acest sens, a fost dispusă desființarea tuturor construcțiilor provizorii realizate pe raza Sectorului 5. Prima dintre ele, situată pe terenul domeniu public al Municipiului București, Calea 13 Septembrie nr. 221-225, Sector 5, era amplasată fără autorizație de construire, prevăzută de legea 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcție”, se arată în mesajul transmis pe Facebook.

În acest sens, polițiștii vor continua să facă verificări pentru a se asigura că în Sectorul 5 nu există alte construcții fără autorizații.

„Polițiștii locali din cadrul Direcției Inspecție și Control General, din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5, Serviciul Disciplină în Construcții, au întocmit documentația necesară privind desființarea construcției metalice pe cale administrativă conform prevederilor OUG 57/2019, privind codul administrativ și a legii 50/1991, privind autorizarea lucrărilor de construcții.

În perioada următoare, polițiștii locali vor face verificări și la alte adrese, pentru a se asigura că în Sectorul 5 nu există și alte construcții care au fost amplasate fără autorizații”, se mai arată în postarea de pe site-ul de socializare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button