BAZAR

PRO TV va difuza un serial poliţist cu Victor Rebengiuc în rol principal, din ianuarie

«Deschide ochii» este un proiect premium, mare şi un pas important pentru Pro TV, pornind de la distribuţie şi povestea îndrăzneaţă. E o mixtură interesantă de mistery, dramă, comedie pe ici, pe colo, e un subiect complex în care sunt prezentate cazuri de toate felurile, pe care avocaţii trebuie să le descifreze într-o manieră proprie”, spune regizorul Iura Luncaşu despre producţia realizată în 2013, informează Mediafax.ro, citând Pro Tv.

Actorul Victor Rebengiuc joacă rolul principal în „Deschide ochii!”, cel al lui Horia Barbu, un avocat nevăzător genial, ironic, idealist şi surprinzător, care contrazice prin tot ceea face sintagma „justiţia este oarbă”.

Andi Vasluianu este Denis Tomulescu, mâna dreaptă a avocatului orb. Naiv, şmecher, cu puseuri de idealism, este preocupat de faptul că nu îşi va primi salariul din cauza excesului de cazuri pro bono în care este implicat cabinetul de avocatură, iar apariţia unei stagiare la cabinet va complica lucrurile.

Stagiara Emilia Sterian, jucată de actriţa Aylin Cadir, este descurcăreaţă şi isteaţă. Comisarul de poliţie, interpretat de Răzvan Vasilescu, prieten apropiat al lui Horia Barbu, avocatul fără scrupule (Radu Gabriel) şi secretara (Luminiţa Gheorghiu) personajului principal vor contribui la fiecare dintre momentele din serial. Din distribuţie mai fac parte Andreea Vasile şi Sergiu Costache.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button