BAZAR

Pro TV îi cere daune de 100.000 de euro lui Tudor Constantinescu, patronul Chocolat

Chef-ul Tudor Constantinescu, patronul lanţului de cofetării Chocolat, a ajuns după gratii, fiind acuzat că a dat statului o gaură de jumătate de milion de euro. Totul s-a întâmplat chiar când acesta se pregătea să-şi facă marea revenire pe micul ecran, la Pro TV.

Acum, nu doar statul are o problemă cu el, ci şi Pro Tv, a cărui imagine a avut de suferit de pe urma scandalului, anunţă libertatea.ro.

Tudor Constantinescu a fost reţinut pentru constituire de grup infracţional, evaziune fiscală în formă continuată şi instigare la fraudă informatică în formă continuată tocmai când filma pentru cel mai nou show de televiziune de la Pro Tv.

Fostul jurat de la „Top- Chef” (Antena 1) ar fi trebuit să devină vedeta show-ului „Bake Off”, cel mai nou format importat al Pro-ului, care fusese anunţat cu surle şi trâmbiţe şi avusese lansare cu şase luni înainte de difuzare.

La momentul la care cofetarul a intrat în bucluc cu legea, o întreagă ediţie fusese filmată şi peste 700.000 de euro investiţi în costuri de producţie care s-au dus pe apa sâmbetei şi se vor devaloriza în arhivele televiziunii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button