Prins în flagrant în Capitală. A reușit să fure 82 de pachete de țigări dintr-un magazin

de:
24 ian. 2015
0 afișări
Prins în flagrant în Capitală. A reușit să fure 82 de pachete de țigări dintr-un magazin

În fapt, în jurul orei 04.00, poliţiştii Secţiei 1, acţionând pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală, au observat un bărbat care, prin forţarea uşii de acces, a pătruns în interiorul unui magazin, de unde a sustras mai multe pachete cu ţigări.

Astfel, s-a procedat imediat la prinderea şi imobilizarea bărbatului, acesta fiind condus la sediul secţiei de poliţie pentru verificări, arată Poliția Capitalei prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției.

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că, bănuitul, în perioada 23 decembrie 2014 – 23 ianuarie 2015, prin forţarea sistemelor de asigurare, a încercat să pătrundă în cinci socităţi comerciale, reuşind acest lucru în trei dintre acestea, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de peste 18.000 de lei.

Totodată, s-a constatat faptul că, la două dintre infracţiuni a participat şi un alt bărbat, care a asigurat locul pentru a nu fi observaţi.

Şi acest bărbat a fost identificat şi prins de către judiciariştii bucureşteni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Cookies