Prins drogat la volan de polițiști, un livrator din București a grăbit controlul agenților. „Se răceşte comanda în maşină”

23 ian. 2022
3378 afișări
Prins drogat la volan de polițiști, un livrator din București a grăbit controlul agenților. „Se răceşte comanda în maşină”
Prins drogat la volan de polițiști, un livrator din București a grăbit controlul agenților. „Se răceşte comanda în maşină”. Sursa foto: Digi24

Agenții Brigăzii Rutiere din Capitală au avut o noapte plină de evenimente pe parcursul raziei desfășurate pe cele mai mari artere din oraș, dovadă fiind suma totală a amenzilor acordate: peste 30.000 de lei. Un caz totuși a fost de-a dreptul special – un livrator, care consumase droguri, le-a cerut polițiștilor să se grăbească pentru că se răcește comanda.

Noapte plină pentru polițiștii de la Rutieră pe străzile din București. Agenții au organizat razii pe cele mai importante artere ale orașului pentru a verifica dacă șoferii respectă regulile și la orele târzii din weekend.

Polițiștii au descoperit un livrator care circula sub influența drogurilor

Două cazuri au atras atenția în mod special polițiștilor de la Rutieră. Primul este un șofer care a provocat un accident grav în Sectorul 2, și care în urma testării cu aparatul etilotest a fost identificat ca fiind în stare avansată de ebrietate, alcoolemia indicată de aparat fiind de 0,68 de miligrame de alcool pe litru. Acesta a acroșat un vehicul în care se afla o familie întreagă, motiv pentru care i-a fost întocmit un dosar penal. Din fericire, au fost înregistrate doar pagube materiale, potrivit Antena 3.

De asemenea, un alt caz aparte a fost cel al unui livrator care a fost prins la volan sub influența drogurilor, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei. Acesta încerca să îi grăbească pe agenții care făceau procedurile legale, pe motiv că trebuie să livreze comanda cât de repede posibil. Deși polițistul îi explica faptul că își va pierde permisul de conducere, livratorul insista că trebuie să livreze comanda deoarece mâncarea se va răci.

Bărbatul a fost identificat de polițiștii de la Rutieră în timpul raziei, pentru un simplu control de rutină. În urma comportamentului său, agenții au decis să îl testeze cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv în cazul cannabisului. În consecință, șoferul a fost condus la INML pentru mai multe probe, și agenții au pornit cercetarea penală în cazul său.

Cookies