ȘTIRI

Prins de poliţişti, după ce a furat dintr-un magazin din Sectorul 4

În fapt, în jurul orei 03:00, poliţiştii de ordine publică din cadrul Secţiei 15 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie, comise într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei.

Imediat după sesizare, poliţiştii Capitalei au urmărit persoana indicată, reuşind astfel prinderea şi imobilizarea acesteia.

Poliţiştii bucureşteni au găsit, asupra tânărului, un telefon mobil şi mai multe produse alimentare, care ar fi fost sustrase de către acesta, prin folosirea violenţei fizice.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni, a reieşit faptul că, în jurul orei 02:30, cel în cauză ar fi pătruns într-un magazin cu program non-stop din sectorul 4, de unde ar fi luat mai multe produse alimentare şi s-ar fi îndreptat spre ieşire, fără a trece mai întâi pe la casa de marcat.

În acel moment, angajatul societăţii comerciale a încercat să îl oprească, însă tânărul în cauză ar fi devenit agresiv şi i-ar fi smuls din mână telefonul mobil cu care acesta încerca să apeleze numărul unic de urgenţă 112, reuşind astfel să părăsească incinta magazinului.

Ca urmare a intervenţiei prompte a poliţiştilor Capitalei, prejudiciul comis prin săvârşirea faptei, în valoare de aproximativ 140 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Poliţia Capitalei continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu tânărul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button