Prins de jandarmi când vindea ţigări de contrabandă într-o piaţă din Bucureşti

de:
08 iul. 2013
4 Afișari
Prins de jandarmi când vindea ţigări de contrabandă într-o piaţă din Bucureşti

Duminică, în jurul orei 16.00, o patrulă a Jandarmeriei Capitalei care se afla în misiune în zona Piaţa Gorjului, a observat un bărbat  care comercializa ţigarete la un stand improvizat.

Individul nu avea acte pentru pachetele de ţigări pe care le vindea pe spaţiul public. Acesta a chemat la faţa locului persoanele care îl angajaseră să vândă ţigarete, în persoana soţilor A.D. şi A.J. .

Cei doi soţi, ajunşi la faţa locului, au devenit în scurt timp recalcitranţi, au început să adreseze injurii jandarmilor şi au refuzat iniţial să dea date despre identitatea lor. Nici aceştia nu au putut prezenta documentele care să ateste posibilitatea comercializării produselor din tutun în spaţiul public.

În consecinţă, jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a celor 539 de pachete de ţigarete, precum şi la sancţionarea persoanelor implicate cu sume cuprinse între 400 şi 1000 de lei pentru vânzarea ambulantă a mărfurilor în alte locuri decât cele autorizate de primării sau prefecturi, precum şi pentru proferarea de injurii la adresa jandarmilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi refuzul de a da relaţii cu privire la identitatea lor.

Cookies