BAZAR

Principele Nicolae va face turul României pe bicicletă

Prin acest gest, Principele Nicolae susține cauza strângerii de fonduri pentru Asociația Curtea Veche, care sprijină proiecte de educaţie pentru copii, potrivit europafm.ro.

Principele Nicolae consideră că mersul pe bicicletă ar trebui promovat mai intens în ţara noastră.

„Voi reveni la Sibiu la sfârșitul lui aprilie, într-un proiect de strângere de fonduri. Voi pleca pe bicicletă de la Sighetul Marmației până la Constanța și prima pauză, de o zi, va fi la Sibiu”, a anunțat Principele Nicolae.

Traseul de peste 1.000 de km va fi parcurs de tânărul membru al Casei Regale a României în cadrul unui proiect de strângere de fonduri pentru Asociația Cartea Veche, al cărei scop este promovarea lecturii în rândul tinerilor.

Principele Nicolae speră să pedaleze și alături de comunitatea bicicliștilor din Sibiu. „Asociația și cu mine vrem să încurajăm mersul pe bicicletă. Dacă vor (bicicliștii din Sibiu – n.r.), sper să pedalăm împreună mai mulți kilometri înainte de oraș și, apoi, la plecare. Eventual să ne întâlnim în Piața Mare sau Piața Mică”, a mai declarat Principele Nicolae.

El a anunțat că proiectul turului ciclist va avea loc pe durata a 11 zile. Va începe din Sighetul Marmației, pe 23 aprilie, și se va încheia în Constanța, pe data de 3 mai. „O să avem cinci zile de pauză: prima va fi aici, la Sibiu, timp de o zi. Trei zile de pauză vor fi la București, iar ultimele două zile vom face pauză la Constanța”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button