Principalul suspect în cazul „Cadavrul din lada canapelei” a fost reținut în Olanda. Bărbatul urmează să fie adus în București pentru a fi audiat

11 iun. 2023
789 Afișari
Principalul suspect în cazul „Cadavrul din lada canapelei” a fost reținut în Olanda. Bărbatul urmează să fie adus în București pentru a fi audiat
Principalul suspect în cazul „Cadavrul din lada canapelei” a fost reținut în Olanda. Bărbatul urmează să fie adus în București pentru a fi audiat. Imagine simbol: Unsplash

A fost prins principalul suspect în cazul „Cadavrul din lada canapelei”. Bărbatul a fost identificat și reținut de către polițiștii din Olanda.

Bărbatul urmează să fie predat Poliției din România

Marcel Șerbuc, principalul suspect în cazul crimei din Berceni, unde o fetiță de 12 ani a fost găsită în lada canapelei dintr-un apartament, a fost prins de autorități în Olanda. Bărbatul era urmărit internațional și era pe lista celor mai căutați infractori din Europa.

Potrivit unor surse Antena 3 CNN, polițiștii români au apelat la ajutorul celor olandezi, după ce ar fi obținut informații clare despre locația presupusului criminal.

Bărbatul stătea pe o bancă în momentul în care autoritățile l-au reținut. Acesta nu a opus rezistență, iar acum se află în custodia polițiștilor olandezi. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Marcel Șerbuc urmează să fie predat Poliției din România pentru a da explicații în fața anchetatorilor, având în vedere faptul că este principalul suspect al morții AneiMaria, fetița de 12 ani găsită fără suflare în lada unei canapele.

Bărbatul ar fi recunoscut în fața mamei sale că a ucis-o pe fetiță

Reamintim faptul că, pe data de 3 iunie 2023, polițiștii au fost sesizați de către proprietarul unui apartament din București care le-a spus că, după plecarea chiriașilor săi, a găsit în lada canapelei un sac de plastic.

Se pare că femeia care locuia în apartament nu mai răspundea la telefon și, din acest motiv, proprietarul apartamentului a fost nevoit să vină în București, unde a găsit cadavrul într-o stare avansată de putrefacție.

Concubinul mamei fetiței este principalul suspect în acest caz. Se pare că bărbatul ar fi rămas singur cu fetița în casă, în timp ce mama ei plecase la muncă. În acel moment, ar fi avut un conflict și ar fi împins-o pe Anamaria. Fetița ar fi căzut și s-ar fi lovit cu capul de cadă, moment în care ar fi început să sângereze și să tremure.

Cel puțin asta i-a povestit Marcel mamei sale, în momentul în care a sunat-o să îi spună că a făcut ceva grav.

Apelul dintre principalul suspect al crimei și mama sa a avut loc în luna mai. Procurorii de la Parchetul Tribunalului București au audiat-o și pe mama lui Marcel Șebuc, de la care au aflat aceste detalii.

Însă, medicul legist care a efectuat necropsia a menționat că victima a fost ștrangulată după ce autorul i-a înfășurat, de trei ori, un cordon în jurul gâtului, după care l-a înnodat strâns.

Moartea a fost violentă, s-a produs prin asfixie mecanică prin strangulare cu un cordon cu triplă circulară şi nod fix. Data probabilă a decesului a fost menționată ca fiind cu aproximativ trei săptămâni anterior descoperirii cadavrului (03.06.2023)”, a scris judecătorul în motivarea deciziei de arestare preventivă a lui Marcel Serbuc, preluând din datele adunate de procurori.

Te-ar putea interesa și:

Cookies