ȘTIRI

Prin ţară după târâtoare @ La Antipa, în spatele ușilor închise

Veți pătrunde, împreună cu noi, în laboratorul cercetătorului, îl veți însoți imaginar într-o campanie de observare și colectare de broaște, șerpi și șopârle și veți învăța să deosebiți speciile între ele după culori, dimensiuni, desene și alte caractere morfologice. Speciile de amfibieni şi reptile sunt de interes pentru cercetător nu doar prin frumuseţea formelor şi culorilor, nu doar prin senzaţionalul speciilor veninoase (la noi în ţară – viperele), ci mai ales prin aceea că, toate aceste „târâtoare” sunt specii periclitate, indicatori foarte preţioşi asupra calităţii mediului.

 

Despre acestea, dar și despre rolul acestor viețuitoare în economia naturii, despre cum am putea să le încetinim sau să le oprim dispariția veți afla numai dacă, și în această sâmbătă, veți avea curiozitatea de a vedea ce se ascunde ”La Antipa, în spatele ușilor închise”.

Inscrierea participantilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail:florentinap@antipa.ro

 

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi și studenți – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulți – 20 de lei.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button