BAZAR

Primul transport cu ajutoare din Sectorul 4, în drum spre localitățile inundate din Galaţi

Campania umanitară „AJUTĂ-ȚI SEMENII!” a fost demarată de Primarul Cristian Popescu – Piedone în urmă cu o săptămână, până în prezent fiind colectată o cantitate de 280 kg de zahăr, 300 l de ulei, 1.000 de cutii de conserve, 100 kg de mălai, 250 kg de făină, 75 kg de orez, 100 de bax-uri de apă minerală, 480 l de apă plată, 50 de bax-uri de băuturi răcoritoare, 40 kg de paste făinoase, 20 kg de dulciuri şi snacks-uri, aproximativ 800 de saci cu îmbrăcăminte, 20, cu încălţăminte, 10, cu lenjerii, perne, pilote şi 6 paturi.

Ajutoarele au fost colectate în cadrul celor 6 corturi, special amplasate lângă containerele care au funcționat ca puncte de prim ajutor în caz de caniculă, situate în zonele Piața Sudului, bd. Șincai, Piața Progresul, Piața Străduinței, Stația de Metrou Brâncoveanu.

Solidari cu semenii lor care au avut de suferit în urma inundațiilor, locuitorii Sectorului 4 au donat, în funcție de posibilități, în speranța că, prin sprijinul acordat, viața celor afectaţi să-și poată relua cursul firesc.

Campania umanitară va continua și în perioada următoare, colectarea ajutoarelor pentru sinistrați având loc în fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminica, în intervalul orar 8.00 – 20.00, la sediul D.G.A.S.P.C. Sector 4, situat pe șos. Olteniței nr. 188, bl. 1, Parter (lângă Oficiul Poștal).


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button