Primul târg de adopții de câini si de pisici din Ilfov. Plimbări gratuite cu trăsura și mâncare moca pentru animăluțe

04 iun. 2021
223 Afișari
 Primul târg de adopții de câini si de pisici din Ilfov. Plimbări gratuite cu trăsura și mâncare moca pentru animăluțe

Centrul de echitație ”Imperiul Cailor” invită doritării la primul târg de adopții din Ilfov. Mai mult, cine adoptă un câine sau o pisică primește si mâncare de la Purina Pro Plan și chiar o plimbare gratuită cu trăsura. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc de 1 iunie, dar s-a amânat din cauza vremii.

Sâmbătă, copiii se vor bucura de plimbări gratuite cu trăsura, din două în două ore. Primul atelaj pleacă la ora 10.00. Locurile sunt limitate și se ocupă în baza programării telefonice la 0723786682 si 0724352673.

Toți participanții la târg vor avea acces în lumea minunată a cailor și pot interacționa direct cu aceștia, îi pot mângâia și le pot aduce morcovi sau mere.

Anunțul organizatorilor privind târgul de adopție

”Ne-ar fi plăcut să organizăm târgul de Ziua Copilului, dar nu ne-a permis vremea. Niciodată însă nu este prea târziu pentru un cadou… cu suflet: o pisică sau un câine. Un animal are capacitatea de a aduce zâmbetul pe buzele copilului și de a-l face mai responsabil, mai atent la nevoile celorlalți și mai comunicativ. Cine dă o șansă unui maidanez primește un prieten pe viață, loialitate și multe drăgălășenii. Animalele de rasă comună sunt mai rezistente la boli decât cele cu pedigree și mai au un avantaj: sunt gratis”, a spus Cătălin Nistor, proprietarul centrului de echitație.

Unde, când, cum

Program târg: 10.00-19.00.

Adresa: Afumați, Șos. Bucuresti-Urziceni, DN2, KM 18 +400 – Imperiul Cailor pe Waze și pe Google.

Contact: 0724352673 sau 0723786682.

Târgul va avea loc cu respectarea normelor de protecție împotriva COVID-19.

Cookies