Primul showroom independent pentru mașini Tesla din România se deschide pe 22 februarie în București FOTO&VIDEO

18 feb. 2021
241 Afișari
Primul showroom independent pentru mașini Tesla din România se deschide pe 22 februarie în București FOTO&VIDEO

Teslounge Bucharest anunță deschiderea primului showroom independent din România dedicat mașinilor Tesla. Acesta este localizat în zona Pipera și, momentan, oferă posibilitatea clienților să ia contact cu modelele 3, X și S ale Tesla.

Începând cu luna februarie, clienții Tesla din România pot descoperi cele mai populare mașini electrice din lume la showroom-ul Teslounge din București, situat pe strada Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, sector 2. Acesta va fi deschis pentru public din data de 22 februarie.

Acesta are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din Sud-Estul Europei, beneficiind de o investiție inițială de aproximativ un milion de euro.

Aici, vor fi disponibile clienților interesați în permanență 5 sau 6 modele ale Tesla 3, S sau X, iar în luna martie, în premieră în România, va ajunge și Tesla Y.

 

„Mă bucur că am reușit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piața din România mașini Tesla și să facem posibilă achiziția direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din țară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internațional, dar și să susținem procesul de achiziție. Acum, cei interesați de un model Tesla pot veni la showroom și pot testa mașinile. Oferim clienților noștri asistență pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive și până la serviciile de service. Pachetele noastre sunt special create în așa fel încât să oferim condiții avantajoase de cumpărare și un cadru în care cei interesați să experimenteze ce înseamnă să conduci o mașină Tesla”, a declarat Vlad Măcelaru, Director de marketing și vânzări, Teslounge Bucharest.

Teslounge Bucharest este singurul finanțator pentru achiziția de mașini Tesla în România aducând pe piața din țara noastră opțiunea de a oferi celor interesați de achiziția modelelor companiei americane servicii complete de finanțare.

Tesla X, ”dans” pe muzică rock simfonică

Teslounge Bucharest estimează finanțarea a cel puțin 300 de mașini Tesla în 2021

Compania oferă suport financiar și de leasing în condiții avantajoase. Astfel, împreună cu lideri din sectorul finanțărilor auto și al asigurărilor, compania oferă produse gândite special pentru achiziționarea acestor mașini. Investiția este realizată cu aportul exclusiv al Teslounge Rent & Lease.

Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România. În sprijinul celor interesați și în contextul acordării subvenției oferite de statul român pentru achiziția autovehiculelor electrice, Teslounge Rent & Lease este singura companie validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, RABLA PLUS.

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unități în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla.

Un factor important în creșterea adopției este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare și bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienții pot beneficia de o subvenție totală de 55.000 lei.

Prin prezența în București, Teslounge le este alături clienților în toate etapele procesului de achiziție, pornind de la informații despre dotări până la suportul pentru programul RABLA și operațiunile de service.

Singurul service autorizat Tesla din Uniunea Europeană este în Viena, iar clienții sunt ajutați să trimită mașina în Austria, dacă e necesar.

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a adus Tesla în București. Gigantul auto din SUA a intrat pe piața din România și va avea birourile în Sectorul 4, motiv de bucurie pentru edilul Daniel Băluță.

Cookies