Primul mesaj al actriței Monica Odagiu, după ce a lovit mortal un pieton din București: Gândurile mele merg spre o familie care a pierdut pe cineva iubit

10 apr. 2023
904 Afișari
Primul mesaj al actriței Monica Odagiu, după ce a lovit mortal un pieton din București: Gândurile mele merg spre o familie care a pierdut pe cineva iubit
Primul mesaj al actriței Monica Odagiu, după ce a lovit mortal un pieton din București: Gândurile mele merg spre o familie care a pierdut pe cineva iubit | Sursă foto: Facebook-Monica Odagiu

În noapte de duminică spre luni, la câteva ore după tragicul accident în care Monica Odagiu a lovit mortal cu mașina un bărbat, actrița le-a transmis urmăritorilor săi primul mesaj. Aceasta spune că evenimentul a fost unul traumatizat și că își cere scuze că nu a putut face mai mult pentru a evita tragedia.

Primul mesaj al actriței Monica Odagiu

Mesajul Monicăi Odagiu a fost transmis noapte trecută, la ora 23:30. Aceasta le-a cerut scuze urmăritorilor săi pentru că nu a făcut o declarație mai devreme. Iată mesajul:

Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie, a transmis Monica Odagiu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, actrița le-a cerut oamenilor timp pentru a putea trece peste șocul accidentului. Actrița transmite că are nevoie de liniște și înțelegere, iar oamenii legii se vor ocupa de stabilirea circumstanțelor în care a avut loc accidentul.

„S-a aruncat în fața mașinii”

Monica Odagiu a decatat, imediat după accident, că pietonul s-a aruncat în fața mașinii sale:

S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii.

Accidentul în care băratul de 35 de ani și-a pierdut viața a avut loc în data de 9 aprilie 2023, în jurul orei 16:15. Pietonul a fost lovit pe Strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB de autobuz „Luterană”.

La locul incidentului s-au prezentat echipaje ale Brigăzii Rutiere și echipaje SMURD. Acestea i-au acordat pietonului primul ajutor, însă, din nefericire, nu i-au putut salva viața.

Monica Odagiu a fost testată de polițiști atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel de substanțe interzise. Ambele rezultate au fost negative. În această cauză încă se efectuează cercetări pentru a stabili care au fost exact condițiile în care a avut loc accidentul.

Cookies