Primul mesaj al actorului Florin Piersic, transmis prin intermediul medicilor de la Institutul Matei Balș din București: Sunt pe mâini bune

08 mai 2024
1315 afișări
Primul mesaj al actorului Florin Piersic, transmis prin intermediul medicilor de la Institutul Matei Balș din București: Sunt pe mâini bune
Primul mesaj al actorului Florin Piersic, transmis prin intermediul medicilor de la Institutul Matei Balș din București: Sunt pe mâini bune. Foto: Agerpres

Florin Piersic a transmis primul mesaj, de pe patul de spital de la Institutul Național Matei Balș din București, prin intermediul medicilor. Actorul le mulțumește admiratorilor pentru gândurile bune și îi asigură că este pe mâini bune.

Totodată, doctorii au transmis că, acum, este stabil și se află sub supraveghere medicală.

Primul mesaj al actorului Florin Piersic, aflat la Institutul Matei Balș din București

Florin Piersic a ținut să transmită câteva vorbe fanilor săi. Este primul mesaj după ce a fost internat în spital, operat la genunchi și transferat de la Cluj-Napoca la București.

Actorul a vrut să-i asigure pe admiratori că se află pe mâini bune. Potrivit informațiilor transmise de cadrele medicale, Florin Piersic este evaluat în privința infecțiilor și se află sub strictă supraveghere.

Maestrul Florin Piersic dorește să transmită gânduri bune pentru toți admiratorii dumnealui și să îi asigure că „este pe mâini bune”.

Începând din momentul internării, din data de 7 mai, ora 22:30, Domnul Florin Piersic se află într-o evaluare complexă legată de procesul infecțios, care presupune o abordare multidisciplinara (ortopedică, cardiologică).

Este stabil la acest moment și se află sub stricta supraveghere medicală, potrivit Antena 3 CNN.

Cadrele medicale au mai spus că nu pot face afirmații cu privire la evoluția stării de sănătate, ținând cont de vârsta pe care o are actorul și de comorbidități.

Reprezentanții Institului Matei Balș au mai spus că vor reveni cu detalii ulterior.

Inițial, Florin Piersic a fost internat la Institutul Inimii din Cluj, apoi a fost transferat, la cererea familiei sale, la București, cu o aeronavă SMURD. Potrivit primelor informații, ar fi fost transferat cu un elicopter al Serviciului Mobil de Urgență. Digi24 transmite că, de fapt, ar fi fost vorba de o aeronavă SMURD, care participa, în Ungaria, la un exercițiu NATO și de unde ar fi fost retras ca să-l aducă în Capitală pe Florin Piersic.

Pe același subiect:

Cookies