Primul magazin stradal H&M din Bucureşti se va deschide în Piaţa Romană

de:
02 apr. 2011
5 Afișari
Primul magazin stradal H&M din Bucureşti se va deschide în Piaţa Romană

După AFI PAlace Cotroceni, Unirea Shopping Center şi Băneasa Shopping City, următoarea zonă de extindere a reţelei locale H&M va şi Piaţa Romană. Retailerul a închiriat un spaţiu în Piaţa Romană, din Bucureşti, unde va deschide primul magazin stradal. Sursele au mai precizat pentru Wall-Street.ro că magazinul va fi deschis într-o cladire amplasată pe bulevardul Lascăr Catargiu.

Reprezentanţii companiei au refuzat însă să comenteze, menţionând că nu pot face publice asemenea informaţii.

Carlos Duarte, country manager al H&M România, a declarat anterior că  reţeau se va extinde în curând la nivel local şi cu magazine stradale. Acesta a mai precizat că magazinul din Unirea Shopping Center, este poziţionat într-o combinaţie dintre un mall şi o locaţie stradală, făcând astfel trecerea pentru viitoarele magazine care vor fi inaugurate în România. Duarte a menţionat că retailerul urmăreşte să fie prezent în majoritatea zonelor cu flux intens şi caută atât locaţii în centrele comerciale, cât şi la stradă.

Retailerul H&M a deschis primul magazin din România, pe 25 martie, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, iar apoi au fost inaugurate la scurt timp unităţile din Unirea Shopping Center şi Băneasa Shopping City.

Oficialii companiei au mai declarat recent că vor să deschidă în România, până la finele anului, alte cinci magazine.

Cookies