BAZAR

Primul loc de joacă indoor din București pentru copii cu dizabilități motorii, INAUGURAT de 1 iunie

Directorul general al DGASMB, Cosmina Simiean Nicolescu, a menționat că locul de joacă este dotat cu tobogane și leagăne speciale, precum și cu o suprafață extrem de moale, pe care copiii pot cădea în siguranță. Proiectul este coordonat de „Vreau și eu să merg”, o asociație de părinți ai căror copii suferă de tetrapareză spastică, iar dotarea locului de joacă s-a făcut prin intermediul unui grant și a costat aproximativ 70.000 de euro.

„Pentru copiii cu dizabilități locomotorii, cu tetrapareză, deci practic copiii care nu își mișcă total toate cele patru membre, este destul de greu să petreacă un timp liber de calitate, astfel Direcția venind în întâmpinarea organizațiilor de părinți care își doreau demult un astfel de loc de joacă”, a menționat directorul general al DGASMB.

Cosmina Simiean Nicolescu a informat că, de 1 iunie, pentru copiii din centrele DGASMB vor avea loc manifestări specifice. „Pentru toți copiii din centrele noastre, fie că vorbim despre creșe sau despre grădinițe sau despre centrele de zi, vor avea loc manifestări specifice, cu torturi sănătoase, animație, cu clovni, baloane pictate”, a precizat directorul general al DGASMB, conform Agerpres. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button