De acum poţi plăti amenda la infochioşc: jumătate în 48 de ore

de:
06 mai 2011
1 Afișari
De acum poţi plăti amenda la infochioşc: jumătate în 48 de ore

Plata taxelor şi impozitelor locale, dar şi a amenzilor, se face prin scanarea electronică a cărţii de identitate, afişarea sumelor de plată pe categorii şi prin interconectarea cu aplicaţia de calcul a taxelor şi impozitelor folosită de Serviciul de Finanţe Publice Locale Sector 6.

Prin intermediul aplicaţiei electronice, bucureştenii din Sectorul 6 pot plăti integral sau doar parţial taxele locale şi sancţiunile contravenţionale, fără a mai fi necesară deplasarea la sediul administraţiei locale.

Proiectul este iniţiat de Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale, în parteneriat cu Piraeus Bank care a implementat tehnologia plăţii cu carduri la POS neasistat şi Printec Group România acre a furnizat soluţia tehnică pentru Sistemul de Infochioşcuri.

„Programul are la bază tehnologia pentru Plăţi Neasistate (Unattended Payments) cu card bancar sau/şi cu numerar, adică un terminal specializat, prin care utilizatorul interacţionează direct cu informaţia necesară în regim self-service”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Conform sursei citate, infochioşcul acceptă toate tipurile de card bancar emise sub sigla Visa sau Mastercard.

Cookies