BAZAR

Primul episod din noul Top Gear, cea mai slabă audienţă din ultimul DECENIU

Prima ediţie a show-ului Top Gear, difuzată duminică seară de BBC, a fost urmărită de 4,3 milioane de persoane, în timp ce ultimul episod prezentat de Clarkson şi echipa a ţinut în faţa micilor ecrane 5,3 milioane de britanici, în iunie anul trecut, scrie paginademedia.

Noul sezon Top Gear a fost poreclit „Flop Gear” („flop” înseamnă „eşec” în limba engleză – n.r.), iar Chris Evans „şi-a câştigat” titlul de „Mr. Shouty” (domnul gălăgios) şi caracterizarea „un palid substitut pentru Jeremy Clarkson”. Nici colegul său de platou, Matt LeBlanc, nu a scăpat de criticile telespectatorilor care l-au denumit „Mr. Wooden” (domnul de lemn).

În mod ironic, cu o săptămână înainte de debutul noului sezon, Chris Evans a spus că nu va considera că emisiunea sa este un succes dacă nu va atrage mai mult de cinci milioane de telespectatori.

Chris Evans a inclus în monologul său de deschidere a noului sezon Top Gear o referire la Jeremy Clarkson, de fapt un atac dur la fostul prezentator Evans a glumit pe seama concedierii fostului prezentator BBC, după o altercaţie fizică cu unul dintre producătorii emisiunii, Oisin Tymon, spunând că Jeremy Clarkson este „o scârbă irlandeză leneşă, care nu a putut să îşi comande singur o friptură, după o zi lungă de filmări, în martie anul trecut„.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button