PRIMUL CLUB ÎNCHIS DE ISU, după tragedia din Colectiv. Club Princess, ÎNCHIS JOI

de:
12 nov. 2015
6 Afișari
PRIMUL CLUB ÎNCHIS DE ISU, după tragedia din Colectiv. Club Princess, ÎNCHIS JOI

CLUB PRINCESS, INCHIS DE ISU. După incendiul din Club Colectiv, în care până acum şi-au pierdut viaţa 54 de persoane, autorităţile au luat o serie de măsuri legislative privind autorizarea unităţilor publice şi nu numai, una din acestea fiind posibilitatea inchiderii lor de către ISU dacă nu respectă anumite prevederi.

CLUB PRINCESS, INCHIS DE ISU. Astfel, la aproape două săptămâni de la tragedia din Colectiv, după o săptămână de verificări, ISU a decis să închidă Club Princess din Capitală.

„S-a aplicat amenda cuprinsa intre 30.000-100.000 lei si masura de inchidere a operatorului economic pana la remedierea deficientelor”, anunţă ISU. Club Princess a plătit jumătate din minimul de amendă, respectiv 15.000 lei, anunţă ISU. 

109 cluburi, baruri, săli de cinema şi mall, verificate de ISU. Ce NEREGULI au fost constatate

CLUB PRINCESS, INCHIS DE ISU. Conform sursei citate, Club Princess întâmpină mai multe probleme, respectiv: 

numar insuficient al cailor de evacuare;
lipsa sistemelor de detectie automata a incendiilor;
numar insuficient de marcaje pentru evacuare.

CLUB PRINCESS, INCHIS DE ISU. In cursul acestei seri s-a pus sigiliu pe usa de acces a clubului Princess. 

La scurt timp de la tragedia din Colectiv, patronul Princess Club a luat măsuri, însă, se pare că acestea nu au fost de ajuns. Potrivit România Tv, patronul clubului s-a gândit să taie pereţii localului pentru a face mai mulţe ieşiri, în contextul în care, până în acel moment clubul a avut o singură ieşire. În acest club, în fiecare săptămână, sute de studenţi intrau pentru a petrece alături de prieteni.

La începutul lunii, Hangover Club din Bucureşti şi-a suspendat activitatea, iar clubul Expirat a fost închis. De asemenea, şi localul Acuarela din strada Polonă a fost închis, deoarece nu are ieşire de urgenţă. Proprietarii au luat această decizie în contextul tragediei de la Colectiv, motivând decizia prin faptul că scara de acces trebuie reconstruită, ca să nu pună viaţa clienţilor în pericol. Cafeneaua urmează să fie deschisă într-un imobil adecvat, potrivit reprezentanţilor Acuarela. 

PRIMUL CLUB INCHIS DE ISU. CLUB PRINCESS, INCHIS DE ISU. ISU a anunţat că va continua controalele şi în zilele viitoare, urmând să fie închise şi alte cluburi care nu respectă normele de siguranţă. 

PRIMUL CLUB INCHIS DE ISU. CLUB PRINCESS, INCHIS DE ISU.

BILANŢUL TRAGEDIEI DIN COLECTIV A AJUNS LA 54 DE MORŢI. A murit Istrate Claudiu Bogdan de 22 ani

UPDATE: Încă un rănit internat la spitalul Bagdasar Arseni a murit joi după-amiază, bilanţul tragediei din Club Colectiv ajungând astfel la 54 de decedaţi. Este vorba de Istrate Claudiu Bogdan, un tânăr de 22 de ani, care avea arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene grave, spun medicii.

Blue Club, ÎNCHIS, după tragedia din Colectiv: „Nu putem nega că nu ne este frică de puşcărie

Tragedia din Colectiv i-a pus pe jar pe patronii cluburilor din Capitală. Încă un club din Bucureşti s-a închis „pentru a aduce modificări cu privire la normele de siguranţă”. Este vorba despre Blue Club din Regie, unul dintre cele mai longevive localuri din campusul studenţesc.

10 cluburi din Centrul Vechi au rămas închise după tragedia din Colectiv. LISTA

Mai multe cluburi şi-au închis porţile în zilele de doliu naţional, după incendiul din clubul Colectiv. Câteva dintrele ele însă au rămas închise.

109 cluburi, baruri, săli de cinema şi mall, verificate de ISU. Ce NEREGULI au fost constatate

Cookies