Primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti, deschis în Sectorul 5. Cum va funcționa

31 mai 2021
112 Afișari
Primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti, deschis în Sectorul 5. Cum va funcționa

Primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti va fi deschis luni în Sectorul 5 și va începe vaccinarea în zona Pieței Ferentari timp de două zile, ca apoi să meargă pe platoul Academiei Militare.

Primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti va fi disponibil începând de luni în Sectorul 5.  În primele două zile ale săptămânii va funcționa în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare, informează Primăria Sectorului 5.

Anunțul primăriei privind Centrul Mobil de Vaccinare

„Începând de mâine, 31 mai 2021, în Sectorul 5 va fi disponibil primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti. Acest lucru a fost realizat de Centrul Medical Dr. Furtună Dan, în parteneriat cu Primăria Sectorului 5. Centrul Mobil de Vaccinare se va afla luni şi marţi în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care îşi doresc să se vaccineze, centrul se va deplasa în majoritatea cartierelor din Sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor. Caravana îşi propune să acopere tot Sectorul 5, astfel încât persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare, să se poată imuniza aproape de casă”, se arată într-un comunicat transmis de către Primăria Sectorului 5.

Ce program va avea

Programul centrului este de luni până vineri, între orele 8,00 – 20,00 şi duminică între orele 8,00-18,00.

Toţi cei care doresc să se vaccineze la acest centru mobil vor putea face acest lucru fără programare. Persoanele care vor veni să se imunizeze au nevoie doar de actul de identitate şi chestionarul de triaj, ce poate fi completat anterior vaccinării şi care poate fi găsit la următoarea adresă: www.vaccinare-covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/.

Persoanele vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare. În Centrul Mobil de Vaccinare se va administra serul produs de compania Pfizer. Aici se vor putea imuniza peste 400 de persoane pe zi, mai precizează comunicatul Primăriei Sectorului 5.

Cookies