ÎN BUCUREȘTI

Primul centru mobil de vaccinare anti-COVID pentru copii se deschide azi în București. Ce ser va fi folosit

Miercuri, la ora 13:00, se deschide primul centru mobil de vaccinare anti-COVID pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani din București. În ce parc sunt aștepați copiii și ce ser va fi folosit.

Primul centru mobil de vaccinare anti-COVID pentru copii se deschide azi în București

Se deschide primul centru mobil de vaccinare anti-COVID-19 pentru copiii cu vârste între 12 și 15 ani, anunțul a fost făcut de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

„În mai puțin de trei ore deschidem primul centru mobil de vaccinare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani.”, anunță Băluță pe Facebook.

Începând cu ora 13:00, copiii care doresc să se vaccineze sunt așteptați în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei (zona rotondă). Aceștia trebuie să fie însoțiți de părinți sau tutorele legal.

„Începând cu ora 13.00, copiii care doresc să fie vaccinați, însoțiți de părinți sau tutorele legal, sunt așteptați în Parcul Lumea Copiilor (zona rotondă)”, spune primarul Sectorului 4.

Ce ser va fi folosit

Serul folosit pentru vaccinarea adolescenților este cel produs de Pfizer/BioNTech, aprobat chiar zilele trecute de Agenția Europeană a Medicamentului.

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), va participa la deschiderea primului centru mobil de vaccinare anti-COVID pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, aflat în Sectorul 4 al Capitalei.

„La deschiderea primului centru de acest gen din Sectorul 4 îl vom avea alături de noi și pe col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Serul ce va fi folosit pentru imunizarea adolescenților este cel produs de Pfizer-BionTech, aprobat zilele trecute de Agenția Europeană a Medicamentului.”, a declarat Daniel Băluță.

Sursă foto: Facebook/ Daniel Băluță


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button