Primul centru de vaccinare anti-COVID pentru elevi și profesori. S-a inaugurat astăzi în București

14 sept. 2021
194 Afișari
Primul centru de vaccinare anti-COVID pentru elevi și profesori. S-a inaugurat astăzi în București
Centre de vaccinare non-stop. Sunt 6 deschise ACUM în București. Unde mergi dacă nu te-ai vaccinat

Primul centru de vaccinare anti-COVID pentru elevi și profesori. S-a inaugurat astăzi în București, în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut.

Primul centru de vaccinare anti-COVID pentru elevi și profesori. S-a inaugurat astăzi în București, în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut.

Primul centru de vaccinare anti-COVID pentru elevi și profesori

Marți, 14 septembrie 2021, a fost inaugurat primul centru de imunizare împotriva coronavirusului pentru elevi și profesori, în cadrul Complexului Educațional Laude-Reut din București.

Recomandăm și: Se apropie începutul noului an universitar, însă pentru studenții de la Litere cursurile vor continua online. Când vor lua o decizie și celelalte facultăți

Chiar după ce s-a terminat ceremonia de deschidere a noului an școlar 2021 – 2022, 14 elevi au fost vaccinați în primul centru de imunizare împotriva COVID deschis într-o unitate de învăţământ preuniversitar din România.

S-a inaugurat astăzi în București

Astfel, începând de marți, 14 septembrie, în acest centru se pot vaccina elevii cu vârsta de peste 12 ani, profesorii, dar și părinții sau bunicii elevilor care frecventează cursurile școlii (care locuiesc la aceeași adresă). Personal medical din cadrul DSP (Direcția de Sănătate Publică) București se va ocupa de vaccinare.

Recomandăm și: Opt școli din București vor fi închise și peste 7.000 de copii vor sta acasă. Care este motivul din spate, potrivit lui Sorin Cîmpeanu

La festivitatea de deschidere s-a aflat și Oana Nicolescu, director executiv al Direcției de Sănătate Publică din București, care este de părere că imunizarea îi poate scăpa pe copii de cursurile în format online.

Șefa instituției a vorbit și despre intenția școlilor de a aduce echipe mobile de vaccinare. Astfel, patru unități de învățământ își doresc, până acum, să aducă echipe mobile pentru vaccinare.

„Se poate întâmpla de pe o zi pe alta. Adică dacă noi de astăzi știm numărul doritorilor, cu siguranță în cursul zilei de mâine putem organiza această vaccinare”, a declarat Oana Nicolescu, director executiv al DSP București, conform alephnews.ro.

În cabinetele medicale deja existente în incinta şcolii Laude – Reut va funcționa și centrul de vaccinare împotriva COVID.