Primul Apple Shop din țară,investiție de 1 milion de dolari.Coadă de sute de persoane,la inaugurare

de:
18 sept. 2015
0 Afișari
Primul Apple Shop din țară,investiție de 1 milion de dolari.Coadă de sute de persoane,la inaugurare

eMAG vinde produse Apple în valoarea de zeci de milioane de euro anual ceea ce înseamnă 10% din întreaga piață. Magazinul inaugurat în Crângași are 120 mp și este singurul Apple Shop din țara noastră. Investiția este de un milion de dolari în parteneriat cu Apple, iar de vânzare se vor ocupa 55 de angajați eMAG pregătiți după standardele companiei americane.

Iulian Stanciu, omul de afaceri care controlează eMAG, a explicat ce înseamnă Apple Shop. „Apple Store sunt magazinele pe care le deschid oficial cei de la Apple, urmează Apple Shop, magazinele Premium Resellerilor și alte categorii. Apple Shop este magazinul care aduce experiența Apple foarte aproape de consumator”, a precizat Stanciu. În ceea ce privește deschiderea unui Apple Store în țara noastră, Iulian Stanciu a declarat că nu vede posibil așa ceva în următorii cinci ani.

Acesta a mai declarat că în cadrul emag.ro va exista și un magazin online Apple. Compania se așteaptă la vânzări cu 30% mai mari odată cu inagurarea acestui Apple Shop. Citește mai multe pe capital.ro.

eMag a inaugurat astăzi primul Apple Shop în showroom-ul aflat în cartierul Crângași din București, Șoseaua Virtuții 148, în apropiere de stația de metrou.

Circa 200 de oameni au așteptat încă de la primele ore ale zilei să intre în Apple Shop. Primul dintre aceștia a venit la magazin încă de la ora 05:00, potrivit profit.ro.

Foto: profit.ro

Cookies