Primii fani spanioli la Bucureşti: E mai bine decât credeam, nu sunt aşa mulţi câini

de:
07 mai 2012
0 afișări
Primii fani spanioli la Bucureşti: E mai bine decât credeam, nu sunt aşa mulţi câini

Primele tricouri ale echipelor roşi-albe Athletic şi Atletico au apărut în centrul Bucureştiului, în timp ce oraşul se pregăteşte pentru prima sa finală din istorie, a scris sursa citată, spune Mediafax.

Oaspeţii s-au arătat plăcut surprinşi de oraş, de faptul că mulţi dintre localnici vorbesc fluent spaniola, fiind mari consumatori de telenovele latinoamericane subtitrate.

„Este mult mai bine decât mă aşteptam, este mai frumos şi mai puţin sărac şi nici nu am întâlnit atât de mulţi câini cum am citit”, a declarat pentru EFE Pedro, un suporter madrilen.

Singura experienţă negativă a fost legată de transportul cu taxiul. Carlos, un fan al lui Athletic Bilbao, a plătit 60 de euro de la aeroport până în centru, o cursă care în mod normal nu trece de 15 euro.

Spaniolii au fost impresionaţi de faptul că două dintre staţiile de metrou au fost rebotezate cu nume cunoscute lor, Radamel Falcao (Atletico Madrid) şi Fernando Llorente (Athletic Bilbao), şi de preţul la bere, sub 2 euro.

Jurnaliştii iberici au luat cunoştinţă şi de protestul Asociaţiei Suporterilor din România, care au împânzit Bucureştiul cu stickere cu mesajul FRF=LPF=Mafia.

Delagaţiile celor două echipe vor sosi luni seară, cu chartere, pe Aeroportul Aurel Vlaicu.

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti, şi va fi transmisă în direct de Pro TV.

Cookies