ȘTIRI

Primii chiriaşi ai turnului de 23 de etaje de pe Barbu Văcărescu. Clădirea va fi terminată în 2015

Fondul de investiţii Globalworth, controlat de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, anunţă închirierea către operatorul de telefonie mobilă Vodafone a 16.000 metri pătraţi în turnul de birouri pe care îl va construi pe strada Barbu Văcărescu din Bucureşti, contract pe o perioadă de 10 ani, scrie zf.ro.

„Am finalizat una dintre cele mai importante tranzacţii de închiriere de pe piaţa din Bucureşti. Contractul, pe o perioadă de 10 ani, a fost finalizat recent cu Vodafone pentru 16.000 metri pătraţi în Bucharest One, cea mai mare tranzacţie din acest an şi una dintre cele mai mari de pe piaţa din Bucureşti care a fost încheiată vreodată”, se arată într-un raport al fondului.

De asemenea, compania chineză Huawei a închiriat o suprafaţă de 2.500 metri pătraţi în clădire pentru o perioadă de cinci ani, astfel că Bucharest One a ajuns la un grad de preînchiriere de 37,5%. Vodafone are în prezent sediul central în clădirea Charles de Gaulle Plaza de la intrarea în parcul Herăstrău, precum şi două centre de servicii în Pipera şi pe strada Avrig de lân­gă piaţa Obor.

Turnul Bucharest One va avea 23 de etaje şi o suprafaţă totală de 48.732 metri pătraţi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button