LA MINE-N CARTIER

Primești cadou de la șase luni și până la 2 ani de închisoare dacă dai petrecere de ziua ta

„Curgă vinu-n cupe, spumege pocalul” dar numai în particular, singur în bucătărie, fără prieteni și fără tam-tam de ziua ta. Ascunși ca alcoliștii, pentru că orice chef este ilegal de când cu pandemia de Coronavirus. „We want beer” strigau americanii cu gâturile arse de sete pe vremea Prohibiției. Dacă vine ziua ta și ești supărat că nu poți să-ți chemi prietenii acasă, nu lăsa tristețea să muște din inima ta. Prietenii adevărați tot prieteni rămân, iar dacă vin cu testul la ei din care să rezulte că nu au Covid, să vină! Să se prezinte pe furiș, deghizați în călugărițe și să petreceți în șoaptă până la orele 23.00 fix. We want friends în pandemie!

Suntem un neam pus pe chiolhan și pe iu hu huuu. Pandemia ne poate opri?

Așa suntem noi, un neam pus pe fiesta și pe iu hu huuu. Orice bucurie și orice necaz trebuie să fie stropite cu tulburel. Altfel, nu am mai fi noi. Poți să îi iei romanului orice, boii de la bicicletă, nevasta, trotineta sau masca. Dar să nu-i iei cheful. Bairamul de la botez. Petrecerea udată cu lacrimi și picături de țuică de la parastas. Aniversarea de la salonul de nunți, saloanele acelea de un kitsch total, cu scaunele înfășurate în funde ca bebelușii și cu lumini mov.

tineri care danseaza si beau in club
Covidul a reușit să ne taie orice chef

Cu ocazia împlinirii a frumosului număr de 30 de ghiocei sau de crizanteme vă informăm că puteți să primiți amenzi mari și urâte de ziua dvs! Cum s-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, în București când în urmă unei sesizări prin 112, poliţiştii de la Secţiile 6 şi 7 din Capitală au depistat o petrecere aniversară la un salon de evenimente din Sectorul 2, la care participau aproximativ 19 de persoane. Participanții au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei. De asemenea, pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, a informat Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului București.

De ziua ta, primești de la șase luni la 2 ani închisoare pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor este incriminată în art. 352 din Codul penal:„Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button