PRIMELE IMAGINI cu refugiatul care a omorât o asistentă socială în Suedia. Spune că are 15 ani

„Adolescentul”, în vârstă de 15 ani (conform declaraţiilor acestuia), măsoară peste 1,82 metri şi are o constituţie atletică, după cum arată o serie de fotografii publicate pe Daily Mail. Tânărul Youssaf Khaliif Nuur, de origine din Somalia, este acuzat că a omorât-o pe Alexandra Mezher, 22 ani, asistent social în cadrul centrului pentru copii refugiaţi din Suedia, scrie Mediafax. 

Aceasta a fost înjunghiată în timp ce încerca să întrerupă o luptă şi se pare că avea grijă de 10 copii refugiaţi neacompaniaţi.

Autorităţile din Suedia recunosc faptul că nu au dovezi clare cu privire la identitatea lui Somalian Khaliif Nuur şi nici nu cunosc cu exactitate vârsta acestuia.

Din fotografiile publicate în presa străină Khaliif Nuur pare a avea mai mult de 15 ani, astfel că nu ar fi prima dată când refugiaţii veniţi în Europa declară o vârstă mai mică decât cea reală pentru a ajunge în centre destinate minorilor.

„Suspectul a declarat că are 15 ani, aşa că este judecat conform vârstei, însă verificăm toate informaţiile declarate de acesta, inclusiv data naşterii şi numele”, a declarat procurorul Linda Viking.